Nekoliko reakcija na rekordnu treću pobjedu u gostima u isto toliko susreta:

Mladjo:

Činjenica je da su tri najbolja igrača Lokomotive ušla u drugom dijelu (bočkaj, fiolić, grezda), ali činjenica je isto tako da smo imali faking 57% lopte protiv Lokomotive u gostima (na poluvremenu čini mi se 65%), što prethodnih sezona mislim da nismo imali niti na jednom gostovanju, što mislim da dovoljno govori o našoj želji za pobjedom, usprkos činjenici da je Lokomotiva najbolja kontraška ekipa u cijeloj ligi!

Činjenica druga: u zadnjih dvije sezone mislim da smo imali 4 pobjede u gostima, i to sve četiri protiv Zagreba. Zagreba nema, a mi u gostima imamo 3/3! svaka čast igračima, svaka čast treneru!

Činjenica treća: vratili smo se iz izgubljene situacije DVA puta i na kraju dobili utakmicu, i to u gostima! svaka čast igračima, svaka čast treneru!

Činjenica četvrta: Žekić je očito dobio utakmicu i na psihološkom aspektu, dobivši od igrača svojim izjavama upravo ono što je tražio!

 

SamoOsijek:

Svaka cast igracima i treneru na pobjedi.
Mislim da je ova pobjeda rezultat velike borbenosti i zelje za pobjedom. Pobjedila je ekipa koja je vise zeljela pobjedu. Po meni, nije to bila igra za neke posebne hvalospjeve. Nadam se da je drugo poluvrijeme ove utakmice, tocnije zadnjih 20 minuta, pokazatelj da se hrabrijom, odlucnijom, igrom sa vise rizika moze isprovocirat sreca i golovi, a samim time i rezultat.

 

gunners:

Treća pobjeda u gostima, pa zato nam je prije trebala godina i pol…
Veeeelika pobjeda, dva puta se vraćati i onda još okrenuti rez, bravo!

Još kada znamo da Borna, Aljo, Knežević mogu bolje, kada vidimo kako je Lulić zabio, kako se Boban vraćao, gradio, radio…

Nemojte zaboraviti da nam nije suđen penal, mislim da je čak i prvo pokazao na 11m