(Harry_Mata_Harry)

Bravo ekipo!

Rutinski dobivena utakmica, hladnokrvno,bez ikakve komplikacije. Varaždin je bio nevidljiv, a dobro znamo koliko su nam nakon naseg vodstva takvi klubovi znali stvarati problema i otkidati bodova. Pa zašto je Toplakov Varaždin bio nevidljiv i sterilan? Pa sigurno ne slučajno, nego zato što im mi to niti u jednom trenutku nismo dopustili.

Presing u drugom poluvremenu protiv super moćnog Basela, kao i ovaj samouvjereni uraganski ulazak u utakmicu danas je Osijek kakvoga se PODRAZUMJEVA da uvijek zelimo gledati, ono sto ce Bjelko sigurno uvijek traziti od ekipe!

“MI SMO MOMČAD KOJA UVIJEK IMA IMPERATIV POBJEDE I TAKO ĆEMO ULAZITI U SVAKU UTAKMICU.”  

Tako govori trener Osijeka. Tako govori covjek koji zna svoj posao i koji zna sto zeli od svoje ekipe.

“TAKO ĆEMO SE POSTAVITI I NA MAKSIMIRU I POLJUDU, U KRAJNJOJ LINIJI I DA IGRAMO U MANCHESTERU.”

“Ne zelimo prosječnost, zelimo baš sam vrh i tko bude mogao ispunjavati postavljene zahtjeve ce biti tu.”  

Jako puno toga dobroga je ispred nas. Koliko se tu vec natruha organizirane igre i mehanizama vidi. Dodavanje prvom do sebe, kretnja igraca bez lopte, dubinske lopte u prostor kroz obranu a ne iza nje prema krilima, zato će i biti u početku vise zaledja, ali dok se sve ne uigra trebat ce vremena. Onakav korner nismo izveli ne pamtim, vidi se da su to uvježbavali. Jednostavnost… Ma milina! Tocno recept za riješiti protivnike kvalitete Varaždina.

Igor Silva je standardno nas najkompletniji igrač na terenu, ali jednom covjeku idu sve moje pohvale, a ujedno i isprike jer nisam vjerovao da ima takvo nogometno znanje, intelogenciju i da ce tako brzo ulaziti u formu kao sto je… Ramon Mierez!  Kapa do poda doktore, tako se bori za Osijek. A kad si uz to jos tako tehnički potkovan i snažan igrač…Tek cemo vidjeti kakvu smo u zvijer dobili!

3 boda se vraćaju doma, idemo se dobro odmoriti i regenerirati i onda ludilo na tribinama protiv Gorice, a uopce ne sumnjam nakon viđenoga, ma i prije toga ne bih sumnjao, da ce zalaganje biti na jos vecoj razini!

Cestitke treneru, stozeru i igracima! Toliko mirno, opusteno, reklo bi se “lagano” da je bas bio gust gledati tekmu!