slavljeDinamo

Autor: Nikša

Na krilima maestralnog,briljantnog te fenomanalnog Domagoja Pušića kao i grandioznog vratara Zvonimira Mikulića osvojili smo bodove protiv blago rečeno nezgodnog suparnika.

Ono što je Domagoj Pušić danas odigrao me impresioniralo glede trke,borbe,volje,htjenja,žari,želje za pobjedom te je na koncu nagrađen pobjedonosnim pogotkom što je i više nego zaslužio, moj duboki naklon za današnju tekmu GOSPODINE D.Pušić.

Naš vratar Zvonimir Mikulić je odmah do Puškana, kakav debi ,kakve sigurne obrane,uistinu je bio grandiozan(malo pre motiviran u pojedinim trenutcima).Ako je Puškan zaslužio čistu deveticu (9) onda je Mikula Veliki za osam i pol (8,5).
Ostatak ekipe solidan doprinos od kapetana Smoje,Peroševića,Vrgoča,Mišića,Kvržića,Pongračića. Osjećaj na tribini nakon vodstva od 1-0 je bio “odlično vodimo ali nekako ne vjerujemo,previše ožiljaka je na našim navijačkim dušama”.

Nakon 1-1 “jebi ga bilo je i prelijepo da bi bilo istina” a nakon 2-1 pred sam kraj erupcija oduševljenja i nada kako ćemo ipak zgrabiti pobjedu nad ovim “krvnicima”.

Kraj. Pobjeda-plješćemo,pjevamo ali kao da još uvijek ne vjerujemo, nismo svjesni što se dogodilo previše smo puta bili “našamarani,naguženi i poniženi” od današnjeg protivnika-previše puta!!
Međutim, istina je dobili smo 2-1 i upisali četvrtu pobjedu protiv ovog suparnika a imena Domagoja Pušića i Branka Vrgoća prepričavati će se kao i Damira Vuice,Gorana Ljubojevića,Roberta Špehara,Balatinca…..i novih heroja koje ćemo valjda imati prigode doživjeti.

P.S. Skoro zaboravih dinamov “osigurač” za ne daj Bože ako krene po zlu tj.suca Brunu Marića za njega samo jedna riječ-LJIGO!!