Druga pobjeda u nizu za drugo mjesto

Iza nas su dvije rutinske gostujuće pobjede gdje domaćini skoro uopće nisu zapucali u okvir, Zaprešić i Poljud. “Bijelo-plavi” su dokazali širinu i kvalitetu i posve zasluženo drže drugo mjesto HNL-a.

Mi koji znamo kvalitetu Zekićevog sastava, znamo da mogu ugroziti i trenutne prvake. Baš zato je teško gledati i slušati omalovažavanje i licemjerje nacionalnih medija.

Cayetano: “Igrali sa drugom ekipom i slučajno dali dva gola… mislim ono…. onaj lik što je prenosio nije normalan, oba dva pogotka proglasio maltene slučajnim, da je to napravio hajduk ili dajnamo bilo bi fantastičan potez koji dokazuje klasu igrača šukerovskog dodira a drugi briljantna reakcija u teškoj situaciji sa protivničkim igračem na leđima.
Jedino mi žao što Kamenar nije zakucao onu na početku jer bi ih unakazili.”

JohnnyCash82: “Ajme gusta. Izdominirali smo ih totalno, milina za gledat bila. Zaista, sve cestitke deckima, Zekicu i ostatku stozera!
Zekic kod mene ima OGROMAN plus za ovo
I pohvala za Marica i reakciju kod gola. Vrhunska snalazljivost. Drago mi je sto se digao, zasluzio je.
Za Bobija nemam rijeci,”

Kempes: “stvarno svi pišu kao da su oni sami sebi zabili 2 autogola. koje omalovažavanje, pa zamislite da je “mali niksi” ili lovro majer dao onakvu loptu kao Haris? pa cijela Hr bi plivala u spermi od njihovog svršavanja. a za Bobana je rekao da je sretno i spretno zabio, lik je sve odmjereno radio vidio golmana lobao ga, lopta bježi iskosa, podigne glavu, gleda di je on, di gol i opali je pod prečku, da nije cijeli život trenirao nebi je ni sretno ni spretno zabio pod prečku taman da pokušavao 50 puta. isto kod drugog gola, naši su se valjda trebali ispričati što su iskoristili toliki prazan prostor ili su trebali biti pristojni i pričekati gospodski da se oni svi fino vrate i postave u obrani?
znači čisto omalovažavanje i podcjenjivanje.”

Luka1995: “Mi smo toliko kvalitetniji od njih da je to vidljivo svakom tko iole prati nogomet. Mi se nismo uplašili ruševnog poljuda i rezultat je samo šlag na torti. Svaki puta prije tekme isplivavaju neke laži i obmane o nama. Nekad se pričalo da nam kupuju najboljeg igrača, a sad kada je to smiješno jer nemaju prebijene pare, sada smo ih istukli, ukralo, pokralo.
Bravo Bobi, bravo Mara, bravo Janža, bravo Mile, bravo Zeka. Ma bravo svi! Velika pobjeda u svakom slučaju!”

(foto: Šime)