Kada izađete na teren zaboravite na sve! Svi ste jednaki! Talent? Ne znači ništa! Možda su oni više talentirani od vas, ali ako pokažete više srca i ako se bolje fokusirate … ako samo odlučite da od danas više nikada nećete prihvatiti drugo mjesto protiv bilo koga …. AKO TO SVI NAPRAVITE – NE POSTOJI PROTIVNIK KOJEG NE MOŽETE SRUŠITI, i ne postoji nitko tko će protiv vas u budućnosti voljeti igrati! 

Zato razmislite – želite li samo izaći na teren zato da odigrate utakmicu, ili želite izaći na teren s namjerom da se zlatnim slovima upišete u povijest, da vas se svi sjećamo do kraja svojih života, i da sebe i nas učinite ponosnima za cijeli život !?

NATJERAJTE I PROTIVNIKE DA VAS ZAUVIJEK ZAPAMTE… I ONI ĆE VAS ZAPAMTITI – budite sigurni!

Oni će vas zapamtiti tko ste!  

Jeste li spremni za završni sprint prema svome cilju? Jeste li spremni pokazati tko ste ? Dajte važnost svakom trenutku i svakoj situaciji u ovih narednih 8 utakmica! Dajte cijele sebe u svakoj sekundi tih 8 utakmica! 

Svako uklizivanje je bitno!  
Svaki sprint je bitan! 
Svaki duel je bitan! 
Svaka ničija lopta je bitna! 
Svako dodavanje je bitno! 
Svaki udarac je bitan! 

U sljedećih 8 utakmica pišete svoju budućnost! Vi sami odlučujete tko će s terena izaći kao pobjednik! Nitko drugi! 

Ako u tih 8 utakmica dođete u situaciju da padnete – USTANITE SE! 
Ako osjetite nekakvu bol – STISNITE ZUBE I RECITE SAMI SEBI DA VAS NE BOLI! Jedina bol koja postoji je bol od poraza! A vi nećete biti poraženi! Ako vam protivnik bude težak, vi njima morate biti još teži! 

Od sada do kraja prvenstva morate dati cijele sebe u svakom djeliću svake od preostalih utakmica! Od danas do kraja prvestva pišete svoju povijest i u isto vrijeme dajete određene smjernice svojoj budućnosti i ostatku svojih karijera, pa i svojih života! Imajte to na umu u svakoj sekundi sljedećih 7 utakmica!  

Budite ratnici! Budite zvijeri! I nećete biti poraženi! Zapamtite to! Svojim pristupom i fokusom natjerajte protivnike da misle da niste sa ovoga svijeta! I ONI ĆE DOĆI DO TOČKE KADA ĆE PUKNUTI! I to zato jer vi nećete popuštati od prve do zadnje sekunde! ONI ĆE MORATI PUKNUTI JER NEĆE IMATI DRUGOG IZBORA! 

Borite se svakim djelićem svoga tijela da dobijete svaki duel na terenu! Jer svaki duel je ekstremno bitan da pokažete superiornost protivniku i utjerate mu nesigurnost i strah! BAŠ SVAKI DUEL! I to će vas dovesti do pobjede! 

JESTE LI SPREMNI ZA BITKU ? JESTE LI SPREMNI ???  

IZAĐITE NA TEREN S NAMJEROM DA SE UPIŠETE U POVIJEST! POTROŠITE I POSLJEDNJI ATOM SNAGE DA TO OSTVARITE I UČINITE SEBE I NAS PONOSNIMA … DO KRAJA ŽIVOTA!  

MI ZNAMO DA TO IMATE U SEBI I DA MOŽETE !