Nitko nije imao ovoliko povjerenje, nijedan trener nije ovako dugo imao povjerenje Istoka… Jučer se čaša prelila i Zoran Zekić mora znati da jednom kada krenu zvižduci, oni će se samo pojačavati. Njegov stav o posebnosti te tribine ili grada samo će mu odmoći.

Rijetko je naći takve privrženosti, lude euforije, ako hoćete i ljubavi, ali nogometnog znanja neke tribine kao što se to može vidjeti na našem Istoku. Zato zvižduci trebaju biti poticaj za promjene, jer oni nisu došli odjednom.

Export/import segment ove kompanije poslovao je financijski odlično, ali je ugrozio samu proizvodnju. Osijek je zaradio vrtoglavnu i do sada neviđenu cifru u samo pola godine, ali kvaliteta nije nadomještena.

Potreban je novi zaokret, toga su svi svjesni. Treba udariti reset dok nije kasno. Iduće utakmice s drugom i četvrtom ekipom HNL-a mogu Osijek staviti na drugo, ali i približiti petom ili šestom mjestu!

Teren je grozan, koliko je prošlo od obnove? Akademski stručnjaci, stranci sa “zelenijim travnjacima” ili you-tube “how to”? Pomoć je očito potrebno negdje naći, jer stanje je sve gore?

foto: Šime