Najveći kiksevi obrane NK Osijeka u ovoj sezoni

Donosimo vam video kompilaciju u kojoj smo sakupili ono što smatramo najvećim kiksevima obrane ove sezone i to u situaciji kada smo primili gol.

Smatramo kako ne treba samo isticati dobre stvari i stavljati naše golove, jer ni loše ne treba gurati pod tepih, pogotovo što smatramo da se neke greške uporno ponavljaju unatoč tome što trener ističe da se radi na popravku istih grešaka. U ovoj kompilaciji naravno nisu stavljeni svi golovi koje smo primili, jer za tim nema potrebe, ali malo je golova koji su stvar majstorije, preciznosti (kao npr. Moro što nam je zabio jesenas) ili općenito neke dobre akcije protivnika. Većina golova je protivniku servirana na tacni. I još nešto, ovo nije kritika isključivo obrani, već svima koji sudjeluju u fazi obrane, npr. vezni igrači koji trebaju preuzeti igrače iz drugog plana koji natrčavaju na povratnu loptu, napadači koji se vraćaju na obrambeni skok itd. Naravno, mogli smo biti pretjerani pa uzeti snimke cijelih utakmica i dodati isječke s kiksevima u obrani, a koje protivnik nije realizirao, a takvih situacija isto ima podosta.

Nitko ne misli da mi ne trebamo primati golove, to je nogomet, ali se svi slažemo da ih ne trebamo primati tako naivno na jedne te iste šeme! Pogotovo bode u oči jedan detalj, broj golova koje smo mi primili nakon kornera i skraćenih ubačaja sa strane, a to su standardne situacije! S druge strane, mi smo ove sezone zabili samo 2 gola nakon ubačaja iz kornera! I to će biti tema jednog slijedećeg videa.

Na kraju ono što je poražavajuće, tek je jedva prošla polovina prvenstva. Ide video, uživajte.

Kempes

(foto: Šime)