Kraj europske priče: Rangers – Osijek 1:1

Kraj ovogodišnje europske priče. Nažalost, već početkom kolovoza. Osijek je trebao pobjedu za prolaz, ali nije išlo. Bornin gol za 1:1 nije bio dovoljan za slijedeće kolo i susrete s Mariborom. Evo reakcija navijača:

Seltik:

“Srećom pa kolko god Rangers bio relativno slab, ipak je donekle neko ime spram nekih azerbejđanaca albanaca itd.. nije tragedija ni sramota ispast sa 2-1 od Rangersa.. a i mislim da smo ipak malo podcjenili taj Rangers, ljudi po fejsu komentiraju kao da nas je iz kupa izbacila zagora unešić a ne Rangers.

Sve u svemu, jebiga, fokus na ligu sada, očekujem da budemo malo ispuhani ali da pobjedimo rudeša sa jedno 2-0 i zadržimo priključak sa vrhom na početku. ”

Tominho:

“Tuga i nevjerica.
Bas sam vjerovao u prolaz. Mozda da se jos malo dodao gas…
Henty čuvan, meni je bolji na krilu nego kad ovako spusta lopte.
Iako volim Maric nebi ga danas stavio zbog kiše, trebao je neko laksi igrati kome kiša bolje odgovara, strkalj ili kamenar.
Puno gresaka u dodavanju, a opet tako blizu. Mrzim 1:1”

k_u_k_a:

“Ne znam sta da napisem…
Mozda sam subjektivan, al imam dojam da je losija ekipa prosla dalje.
Doduse, kako smo odigrali drugo poluvrijeme, nismo danas drugo ni zasluzili. Veeelika prilika je propustena prije tjedan dana.
Bas sam tuzan i razocaran.”

gunners:

“Ukupno gledano, oni su bili bolji. Da smo imali Grezdu i Bobana imali bi itekako šanse, ovako smo se ugasili nakon pola sata i ajmo kući…

Zekić je dobro to postavio na početku. Pa on je na klupi imao Štrkalja, Pilja, Lončara, Kamenara i Šimuneca, bilo je jasno da nemožemo promjeniti “energiju” u drugom dijelu s izmjenama. Kad je pala kiša bilo je jasno da će Hentyju biti teže. Igrali smo dobro na početku, ali kada su se oni “namjestili” u obrani, kada se Bočkaj ispuhao, stali smo i gotovo.
Oni su defenzivno skroz ok ekipa, ofenzivno ništa posebno, ali dobili smo golove kakvi se u Europi ne smiju dobiti.”

lokal88:

“Nemojte krivo shvatit al mozda i bolje da smo ispali, realno mi s ovakvom obranom nemamo sta trazit dalje, samo bi prvenstvo patilo ko i prosle sezone jer nismo ekipa za 3 fronta..tako da ja se nadam da cemo se odma pokusat odcjepit od hajduka dok su jos na razini zupanijske lige i izborit bolji plasman na kraju…ne mora bit ali ja vjerujem da se ove sezone moze napravit iskorak ili u prvenstvu ili kupu”

Kempes:

“sto je tu je. ja uvijek zazivam sto slabijeg suparnika, mene zanima uspjeh NK Osijek, a ne navijacki djirevi. mogli smo dobiti neke klaune kao ova Slavia iz Sofie, ali neeeee, svi zele Rangers. Opet, sve sam objasnio o skotima, zabili su nam golove na jedini nacin koji mogu, jedini.

ali mi smo preglupi za branjenje prekida i opet vecinom bezopasni iz prekida, pa njihova obrana odigra 30 utakmica u sezoni braneci razne prekide od razno raznih hiberniana, heastsa i ostalih.

da nije bilo kise imali bi vise sanse jer bi mogli vise i bolje igrati po zemlji.”

3vilP:

“Odigrali smo utakmicu kao da nam je taktiku složio Steven Gerrard

Ponovno bezidjena igra, koja ne treba čuditi, jer mi ne možemo stvoriti igru protiv zatvorenog Rudeša i Cibalie, a kamoli zatvorenih Rangersa.

Ove duge lopte bi mi čak bile jasne da tu postoji neki smisao, gađanje nekoga tko bi trebao nekom spustiti loptu ili tako nešto. Ali, većina tih lopti išla je direktno njihovih igrača. U 90 minuta stvorila smo jednu i pol šansu, koja je isto došla nakon takvog bunara. Gol nismo zaslužili dati jer su Rangersi danas bili za +2 gola bolji od nas…

Očekujem sada još jednu seriju loših utakmica, onda tek kada pomisliš da bi moglo biti smjene, dogoditi će se novi Hajduk, kojim će si kupiti još 4-5 utakmica mira i tako u krug, sve dok naš Guy Roux ne provede 30 godina na našoj klupi.

Ali nema veze, izbacili smo PSV”

(foto: Šime)