Katastrofa! (0:3 na Maksimiru)

Nakon poraza od Hajduka, loše igre protiv Rudeša i Istre, preskočili smo komentare, danas samo dva (blaža)komentara navijača:

Luka1995:
“Ovo je počelo zimus prodajom 2 ponajbolja igrača, pa uvjeravanjem samih sebe da ćemo im naći zamjenu unutar momčadi. Krivac Uprava. Nastavilo se najavom basnoslovnih pojačanja koje smo čekali do kraja prijelaznog roka, a od toga naravno nije bil ništa. Krivac Petrović. Nastavilo se preseravanjem po presicama kako smo mi doveli 6 pojačanja i kako su Lončar, Pilj, Špoljarić i Šutalo pojačanja, a realno nisu. Krivac Skender. Danas ova taktika protiv najefikasije momčadi prvenstva je bila čisti pucanj u koljeno. Umjesto nečeg što znamo kako tako igrati, mi igramo nešto što pojma nemamo. Šorša otpisan pa derbi u prvom sastavu? Krivac Zekić. Beskrvnost, gubljenje duela, demotiviranost idu na dušu Zekiću, ali i igračima. Malenica primi gol iz peterca nakon kornera? Pušić ne zna odigrati točan pas na više od 10 metara. Lopa u svakom kontaktu s loptom ima 5 dodira previše. Grgić sa žutim kartonom pravi onakav faul. To nisu igrači za finale kupa i borbu za drugo mjesto. To su igrači za popunu rostera u nekoj ekipi kakva mu želimo biti. 
Za današnju utakmicu krivi su dakle svi. Kompletan stručni stožer, uprava, igrači i ispred svih trener koji je zasigurno zaslužio sve kritike danas, čak možda i otkaz s obzirom kako smo odigrali ove 4 utakmice.

Ivo:
Netko je napisao da je ovaj Osijek sličniji onome od prije par godina kad se borilo za opstanak i slažem se u potpunosti s njim…
Ne mogu vjerovati da je ovo derbi prvog i drugog na ljestvici… Katastrofa priprema utakmice, od izjava po novinama, početnog sastava a bome i “krvi” u momčadi. Teški fejl.