by -3vilP-

ossc31

Glavni razlog ovakve sezone je par iluzija sa kojima smo ušli u nju

Antonio Perošević je pravi napadač kakvog smo čekali!
Prva iluzija, koja je došla iz čistog razloga što je momak na proljeće imao upisanih 6 komada. I nitko nije uopće obraćao pažnju da je od tih 6 komada samo 1 iz igre, onaj glavom protiv Karlovca. Ostalo su bila 3 penala, te 2 izravna slobodnjaka kod kojih je lopta sve preletila u ušla u dalji kut (to je bila kombinacija sa Maglicom, koji se u zadnji čas izmakne lopti). Ove sezone je dobro krenuo, zavukao penal protiv Zagreba, te 2 lijepa komada u Zaprešiću, i onda nestao, zabio onaj Splitu kada je već bilo gotovo i evo tek sada protiv Cibalie je napokon zabio lijep i normalan gol. Inače igra odlično glavom, pa je šteta što nije imao više ovako dobrih centaršuteva. Ja sam uvjeren da je Perošević dobar napadač, koji može utrpati 10 golova po sezoni, ali pod jednim uvjetom. Da ima iza sebe kvalitetan vezni red i bekove, jer nije igrač koji može išta napraviti sam. Od početka je bilo bačemo breme na njega da nam mora biti glavni igrač, a za to još nije bio spreman

Vjerovanje da će se izdići barem 2-3 igrača iz juniora
Istina, ovo sam vjerovao i ja, no tu se dogodilo par nepredviđenih situacija, i tu najviše krivim Stanka. Aleksić je krenuo odlično, igrao sjajnu jesen, na proljeće je nestao. Pongračić je također igrao odlično, isto na jesen nestao. Josip Mišić je mene osobno zadovoljio, šteta što su ga sredile ozljede. Ostali nisu previše dobivali priliku, ali problem je u tome što nitko nije eksplodirao. Osobno sam dojma da Mišić iduće sezone od početka mora postati standardan igrač prvih 11, jer je vjerojatno trenutno najveći potencijal u ekipi. Također, za Glavaša isto tvrdim non stop da mora igrati, a ovo sa desnim bokom možda nije loša solucija, jer je probojan, ima dobar centaršut, i veliki je borac. Aleksića i Pavića treba stesali, dati im priliku i s njima najviše raditi na obrani. Kojem će se dati, nije bitno, ali drugog neka se pošalje na posudbu u 2. HNL, koja će sada također biti jaka liga.

Stanko Mršić će izvuči maksimum iz ove ekipe
I tako je i krenulo, izvukao je maksimum, no to je brzo palo, i dogodilo se ono što Stanko nije uspio nikada u karijeri. Izdići ekipu iz ponora. Jer Stanko nije u dobrim odnosima sa igračima, loš je motivator, i kada loše krene, on je izgubljen. I to nas je koštalo.