Prvom prilikom kad budemo vodili protiv klubova od nacionalnog interesa jedan razlike bit će barem 6 min dodanog vremena. Vidjet ćemo hoće li se onda tako komentirati
Reprezentacija
- Boky1985
- Has thanked: 756 times
- Been thanked: 576 times
Re: Reprezentacija
Nije naslađivanje. Nego činjenica. Činjenice. Karma. Nazovi to kako god želiš. Nije mi ni najmanje drago što su ispali, i to još na ovakav način, bez obzira na sav animozitet koji imam i prema njemu s profesionalne strane i prema savezu. Ali činjenice su činjenice.
tek sad kad vidim koliko me malo diraju golovi Albanije i Italije u posljednjim sekundama za izjednačenje, u usporedbi koliko jako bole golovi Osijeku kad smo gubili golovima u zadnjim sekundama, skužim koliko me zapravo boli k za repku a koliko volim svoj Osijek.
hvala HNS-u i maćehinskom odnosu prema Osijeku!
hvala HNS-u i maćehinskom odnosu prema Osijeku!
Upravo to! Svi ti koji su se sad propeli na zadnje noge su mahom navijači mordora..nikad oprostiti nikad zaboraviti silne krađe pajača, strukana, zebeca, bebeka, tovarića i ekipe. Prvi su bili u redu i prozivali nas kmečavcima 2, šaranima, da smo mali klub itd.. 10.8. će se već sve vidjeti nećemo morati dugo čekati, ali onda će po starom dobrom običaju biti sve u redu. Isto je i s fritulašima da ih ne zaboravim sve je to ista banda.
- Walter
- Has thanked: 1334 times
- Been thanked: 1339 times
Dalić: Ja stalno govorim da smo mali i da smo sami, ali sve je to u vjetar.
E sad Daliću znaš kako je NK Osijeku.
E sad Daliću znaš kako je NK Osijeku.
-
- Has thanked: 124 times
- Been thanked: 425 times
realno nije sudac uopce odigrao toliku ulogu. Da je 8 minuta previse, je, da je sudio mutave faulove i zute, je. Ali neku ociglednu namjeru nisam vidio.
zato je nogomet to sto jest, nit bi imali 3 mjesto da nije bilo Lukakua ili onog brazilca od kojeg se lopta odbila od petkoviceg suta. Nekad ti uzme, nekad ti vrati, cak je i Dalic to prizno sto je sasvim ok.
A to sto se tice malih, pa to je tako u svakom sportu, ali opcenito i u zivotu.
Dobra utakmica nasih, steta sto nece proci, nerealno teska grupa naspram drugih.
zato je nogomet to sto jest, nit bi imali 3 mjesto da nije bilo Lukakua ili onog brazilca od kojeg se lopta odbila od petkoviceg suta. Nekad ti uzme, nekad ti vrati, cak je i Dalic to prizno sto je sasvim ok.
A to sto se tice malih, pa to je tako u svakom sportu, ali opcenito i u zivotu.
Dobra utakmica nasih, steta sto nece proci, nerealno teska grupa naspram drugih.
-
- Has thanked: 355 times
- Been thanked: 151 times
Dajte ljudi dobro je očigledno da nam to euro ne ide i valjda tako treba biti,previše je nas zanijelo 3 medalje u posljednjih 5 6 godina mala smo država i dobro je da smo uopće toliko visoko rangirani...meni je jedino žao što se modric na takav način oprostio al stas tako je trebalo biti i tocka,treba krenut u pomlađivanje ekipe imas matkovica,matanovica,simica,kotarskog i još sigurno igrača koje nisam nabrojao,možemo se uzdat u ove ostale reprezentacije al nema sanse kao prvo da će kek primit 3 gola od jadne engleske...i jos jedna stvar nije nama italija bila najvažnija utakmica nego Albanija i eto nisi pobijedio i to te je 99 posto izbacilo sa europskog i moram pohvaliti još jednom navijanje svih ultrasa iz hrvatske kolko su se trudili atmosferu dici