Na istoku ništa novo - zbirka priča navijača NK Osijeka

Knjige i revije o NK Osijeku
gunners
Site Admin
Has thanked: 32 times
Been thanked: 157 times

Re: Na istoku ništa novo - zbirka priča navijača NK Osijeka

Post by gunners »

Promocija knjige "Na istoku ništa novo":
bushwacker
Has thanked: 260 times
Been thanked: 289 times

Post by bushwacker »

Pročitao knjigu u sat vremena, nisam ju mogao ispustiti iz ruku.
Svaka čast svima, prekrasne priče ali moram izdvojiti Zorana Milinovića za svoje dvije priče.
Sa pričom "Bruxelles" me oduševio, kakva navijačka priča, VRH.
Ali me totalno sjebo sa pričom "Otiš'o je otac moj polako", jebem ti sve, čitao sam ju sa suzama u očima. Koja emotivna priča, morao sam spustiti knjigu nakon one rečenice: "Nemam više koga nazvati i pričati što je novo u NK Osijeku..."
Baš me pogodilo.

Sve u svemu, recenzija na knjigu je čista petica i vidi se da su ju pisali pravi zaljubljenici u naš klub.

Vrijedi svakog Eura koji sam dao za knjigu.
gunners
Site Admin
Has thanked: 32 times
Been thanked: 157 times

Post by gunners »

bushwacker wrote: Sat May 25, 2024 10:06 pm Pročitao knjigu u sat vremena, nisam ju mogao ispustiti iz ruku.
Svaka čast svima, prekrasne priče ali moram izdvojiti Zorana Milinovića za svoje dvije priče.
Sa pričom "Bruxelles" me oduševio, kakva navijačka priča, VRH.
Ali me totalno sjebo sa pričom "Otiš'o je otac moj polako", jebem ti sve, čitao sam ju sa suzama u očima. Koja emotivna priča, morao sam spustiti knjigu nakon one rečenice: "Nemam više koga nazvati i pričati što je novo u NK Osijeku..."
Baš me pogodilo.

Sve u svemu, recenzija na knjigu je čista petica i vidi se da su ju pisali pravi zaljubljenici u naš klub.

Vrijedi svakog Eura koji sam dao za knjigu.
Hvala puno!
Sa Zoranom je bila zanimljivost jer mu se pokvario laptop pa je pisao rukom. Nisam mu dao da odustane, pretipkavao sam sve tri priče, a sami vidite što smo na kraju dobili... :beer:
Post Reply