Bijelo-plava revija - općenito
-
- Reactions:
Re: Bijelo-plava revija - općenito
Jučer ste bili zaokupirani promocijom pa vam možda sad nije proritet čitati o prijedlozima za reviju, ali ipak evo jedan.
Jedna velika tema koja se često provlači kroz forum je taj nekakav lokalpatriotizam u nogometu. Naravno, da se ne lažemo, tu nam najviše "smetaju" mnogobrojni navijači Hajduka, a naši su sugrađani ili su iz okolnih mjesta. Mislim da bi to bila odlična tema za obraditi. E sad, što je ključno? Ne obraditi tu temu površno i navijački ostrašćeno (ili ne samo tako) gdje ćemo samo reći: "đubrad koja ne navija za svoje", već obraditi temu puno studioznije i više "ljudski". To je baš tema za reviju jer je važna za navijače, a uvijek je aktualna.
Pripremam se otvoriti i posebnu temu na forumu o ovoj problematici i pisati nešto o tome.
Jedna velika tema koja se često provlači kroz forum je taj nekakav lokalpatriotizam u nogometu. Naravno, da se ne lažemo, tu nam najviše "smetaju" mnogobrojni navijači Hajduka, a naši su sugrađani ili su iz okolnih mjesta. Mislim da bi to bila odlična tema za obraditi. E sad, što je ključno? Ne obraditi tu temu površno i navijački ostrašćeno (ili ne samo tako) gdje ćemo samo reći: "đubrad koja ne navija za svoje", već obraditi temu puno studioznije i više "ljudski". To je baš tema za reviju jer je važna za navijače, a uvijek je aktualna.
Pripremam se otvoriti i posebnu temu na forumu o ovoj problematici i pisati nešto o tome.
Iskreno mislim da je taj broj među mlađom populacijom toliko mizeran da im ne treba davati pozornost.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Revija je super, samo se nadam u idućum broju grafičkom iskoraku, to bi moglo biti bolje, posebno naslovnica
i ne bi bilo loše da bude i koja navijačka tema, pola stranice "kolaž s gostovanja" je stvarno premalo
i ne bi bilo loše da bude i koja navijačka tema, pola stranice "kolaž s gostovanja" je stvarno premalo
Odlično izgleda ova panel promocija, zao mi je sto nisam mogao nazočiti

I ako može jedna kritika @EUS i @gunners , najavite nam gostovanja na TV i radio postajama, danas slučajno naletio na vas u Dobro jutro Hrvatska

- MakeleleOs
- Reactions:
Svaka cast decki! Odlicno ste sve odradili. Samo tako naprijed, a mi smo ovdje da vas podrzimo! 

Odličan posao tim više što se radi o prvom broju. 
Uvjeren sam da će idući brojevi preskočiti ionako visoko postavljenu kvalitativnu ljestvicu. Poneka greškica se može pronaći ali nije to vrijedno pažnje.
Isto tako ne sumnjam da ćete i ovdje dobivati kvalitetne i zanimljive ideje za naredne brojeve.
Ako vam se ukaže prilika možda da ubacite neku karikaturu ili mini strip prigodne tematike u zadnji zabavni dio. (Pa nisu Vinkovci i Mataković preko svijeta
)
Već sam na komodu odvojio 5€ za idući broj
Uvjeren sam da će idući brojevi preskočiti ionako visoko postavljenu kvalitativnu ljestvicu. Poneka greškica se može pronaći ali nije to vrijedno pažnje.
Isto tako ne sumnjam da ćete i ovdje dobivati kvalitetne i zanimljive ideje za naredne brojeve.
Ako vam se ukaže prilika možda da ubacite neku karikaturu ili mini strip prigodne tematike u zadnji zabavni dio. (Pa nisu Vinkovci i Mataković preko svijeta
Već sam na komodu odvojio 5€ za idući broj
Sad sam vratio Dobro jutro na 08:35 na HTV-u da vas vidim. Još jedna zgodna promocija.
Bravo!
Bravo!
HvalaMakeleleOs wrote: ↑Fri Jan 20, 2023 11:59 amSvaka cast decki! Odlicno ste sve odradili. Samo tako naprijed, a mi smo ovdje da vas podrzimo!![]()
ekipa, budite svjesni, samo 2 min vašeg vremena našoj "bijelo-plavoj" obitelji znači jako puno!
ako već niste, učlanite se. Ništa se od vas ne traži osim te 2min vremena za upisnicu. Sve iznad toga, samo po vašoj želji. aktivnosti, donacije, sve je na dobrovoljnoj bazi. Svatko od vas može dati prijedlog, sudjelovati u nekim projektima, što nas je više, to smo jači i glasniji.
trenutno brojimo cca 450 članova. hvala vam!
www.knbp.hr/clanstvo