Nadam se da se vidimo danas u 18:30 u Kulturnom centru na promociji. Promocija će biti u prostoriji lijevo u ulaznom holu.
Mladjo vodi razgovor. Uz mene, za stolom će biti i Dragutin Kerže.
Edit: D.Kerže se razboilo. Samo Mladjo i ja, ali uključujemo pitanja iz publike.
Evo mojih kad nitko neće. Šteta što nije došlo još 15tak ljudi više da popune prazne stolice. Zanimljivih sat vremena prošlo je "u sekundi".Pohvala Mladji na vođenju promocije knjige i gunnersu na zanimljivoj priči. Nekako me iznenadilo da ljudi nisu imali pitanja. I ja konj se poslije sjetim što bi pitao. Zapravo tri pitanja. Vjerujem kako bi odgovori bili jako zanimljivi, pogotovo za one koji nisu čitali knjigu. Lijepo je bilo i kad se Miha pojavio i dobio pljesak.
Ja sam recimo uzivao slusajuci i uopće mi nije palo na pamet nekakvo pitanje. Jednostavno, bilo je stvarno jako zanimljivo i svakako stivo koje svatko treba imati.
Slobodna zona wrote: ↑Sat Sep 24, 2022 11:06 am
Evo mojih kad nitko neće. Šteta što nije došlo još 15tak ljudi više da popune prazne stolice. Zanimljivih sat vremena prošlo je "u sekundi".Pohvala Mladji na vođenju promocije knjige i gunnersu na zanimljivoj priči. Nekako me iznenadilo da ljudi nisu imali pitanja. I ja konj se poslije sjetim što bi pitao. Zapravo tri pitanja. Vjerujem kako bi odgovori bili jako zanimljivi, pogotovo za one koji nisu čitali knjigu. Lijepo je bilo i kad se Miha pojavio i dobio pljesak.