Reprezentacija

Kapitalac031

Re: Reprezentacija

Post by Kapitalac031 »

Tominho wrote: Wed Dec 14, 2022 2:39 pm A jbg nisu igrali protiv bilo koga. Pa argentina ima top igrače, kad im vidiš da u 80.min ulazi Dybala a DiMaria ni ne uđe shvatiš gdje smo došli :bravo:
Ili kad pogledaš da kod nas jedan Beljo nije ni pozvan... :D
Moadvaisback

Post by Moadvaisback »

Tominho wrote: Wed Dec 14, 2022 2:39 pm A jbg nisu igrali protiv bilo koga. Pa argentina ima top igrače, kad im vidiš da u 80.min ulazi Dybala a DiMaria ni ne uđe shvatiš gdje smo došli :bravo:
Dybala nije za ovu taktiku koju su igrali argentinci... ne bi mogli progurati dva koja se ne vracaju, a diMaria je ozlijeđen.
Btw nadam se da ce Ivica braniti u subotu...
Ivan23HR
Has thanked: 94 times
Been thanked: 7 times

Post by Ivan23HR »

Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio

Zašto je Ćiro trener svih trenera? Neću pitat javno na fejsu jer će me vjerojatno svi napast, pa pitam tu. Zašto je on "trener svih trenera"? Zbog bronce na SPu ili...jer sam premlad da poznam njegov rad, a vidim da opet spominju tu frazu
SamoOsijek
Has thanked: 3 times
Been thanked: 95 times

Post by SamoOsijek »

Čestitke svima na osvojenoj bronci!
Fantastičan uspjeh za nas, ali zbilja fantastičan. Sve to djeluje pomalo nestvarno! Da Hrvatska na dva uzastopna Svjetska prvenstva ima srebro i broncu djeluje ništa drugo nego nestvarno! Naklon do poda za sve koji su sudjelovali u ovom fanstatičnom uspjehu! Mi smo do nedavno prižljkivali prolazak grupe na Svjetskom prvenstvu. Sada ciljamo najviše ciljeve! Zbilja nestvarno!

Ponos do neba! Emocije koje nogomet izvuče iz čovjeka su čudesne!
Willy
Has thanked: 97 times
Been thanked: 75 times

Post by Willy »

Toooo Iveeeeee
razbijac_prosjeka
Has thanked: 34 times
Been thanked: 132 times

Post by razbijac_prosjeka »

Ivan23HR wrote: Sat Dec 17, 2022 6:11 pm Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio

Zašto je Ćiro trener svih trenera? Neću pitat javno na fejsu jer će me vjerojatno svi napast, pa pitam tu. Zašto je on "trener svih trenera"? Zbog bronce na SPu ili...jer sam premlad da poznam njegov rad, a vidim da opet spominju tu frazu
Nakon bronce je on to počeo za sebe govoriti da je najbolji trener na svijetu jer je s jednom malom Hrvatskom uzeo broncu i nabio Njemce 3-0 i trener svih trenera.
Ivan23HR
Has thanked: 94 times
Been thanked: 7 times

Post by Ivan23HR »

navijac_osijeka wrote: Sat Dec 17, 2022 6:32 pm
Ivan23HR wrote: Sat Dec 17, 2022 6:11 pm Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio

Nakon bronce je on to počeo za sebe govoriti da je najbolji trener na svijetu jer je s jednom malom Hrvatskom uzeo broncu i nabio Njemce 3-0 i trener svih trenera.
Hvala :)
razbijac_prosjeka
Has thanked: 34 times
Been thanked: 132 times

Post by razbijac_prosjeka »

Ivan23HR wrote: Sat Dec 17, 2022 6:54 pm
navijac_osijeka wrote: Sat Dec 17, 2022 6:32 pm

Hvala :)
E da, na tom prvenstvu su ga i drugi izbornici izabrali za najboljeg trenera tog sam se sad sjetio.
Walter
Has thanked: 572 times
Been thanked: 597 times

Post by Walter »

Eto... vrlo dobro je to bilo, opet 3. na svijetu, prije 4 godine 2.
Nije to mala stvar.
Čestitke, pozdraviti ćemo dečke na Pampasu 🇭🇷🇭🇷🇭🇷
OsChampion
Has thanked: 48 times
Been thanked: 28 times

Post by OsChampion »

Bravo Hrvatska,ovo je nevjerovatno,uspjeh male zemlje,3 medalje sa šest Mundijala,čudo... sut---
Post Reply