Ili kad pogledaš da kod nas jedan Beljo nije ni pozvan...
Reprezentacija
- Kapitalac031
- Moadvaisback
Re: Reprezentacija
Dybala nije za ovu taktiku koju su igrali argentinci... ne bi mogli progurati dva koja se ne vracaju, a diMaria je ozlijeđen.
Btw nadam se da ce Ivica braniti u subotu...
- Ivan23HR
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 7 times
Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio
Zašto je Ćiro trener svih trenera? Neću pitat javno na fejsu jer će me vjerojatno svi napast, pa pitam tu. Zašto je on "trener svih trenera"? Zbog bronce na SPu ili...jer sam premlad da poznam njegov rad, a vidim da opet spominju tu frazu
Zašto je Ćiro trener svih trenera? Neću pitat javno na fejsu jer će me vjerojatno svi napast, pa pitam tu. Zašto je on "trener svih trenera"? Zbog bronce na SPu ili...jer sam premlad da poznam njegov rad, a vidim da opet spominju tu frazu
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 95 times
Čestitke svima na osvojenoj bronci!
Fantastičan uspjeh za nas, ali zbilja fantastičan. Sve to djeluje pomalo nestvarno! Da Hrvatska na dva uzastopna Svjetska prvenstva ima srebro i broncu djeluje ništa drugo nego nestvarno! Naklon do poda za sve koji su sudjelovali u ovom fanstatičnom uspjehu! Mi smo do nedavno prižljkivali prolazak grupe na Svjetskom prvenstvu. Sada ciljamo najviše ciljeve! Zbilja nestvarno!
Ponos do neba! Emocije koje nogomet izvuče iz čovjeka su čudesne!
Fantastičan uspjeh za nas, ali zbilja fantastičan. Sve to djeluje pomalo nestvarno! Da Hrvatska na dva uzastopna Svjetska prvenstva ima srebro i broncu djeluje ništa drugo nego nestvarno! Naklon do poda za sve koji su sudjelovali u ovom fanstatičnom uspjehu! Mi smo do nedavno prižljkivali prolazak grupe na Svjetskom prvenstvu. Sada ciljamo najviše ciljeve! Zbilja nestvarno!
Ponos do neba! Emocije koje nogomet izvuče iz čovjeka su čudesne!
- razbijac_prosjeka
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 132 times
Nakon bronce je on to počeo za sebe govoriti da je najbolji trener na svijetu jer je s jednom malom Hrvatskom uzeo broncu i nabio Njemce 3-0 i trener svih trenera.Ivan23HR wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:11 pm Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio
- Ivan23HR
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 7 times
Hvalanavijac_osijeka wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:32 pmNakon bronce je on to počeo za sebe govoriti da je najbolji trener na svijetu jer je s jednom malom Hrvatskom uzeo broncu i nabio Njemce 3-0 i trener svih trenera.Ivan23HR wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:11 pm Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio
- razbijac_prosjeka
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 132 times
E da, na tom prvenstvu su ga i drugi izbornici izabrali za najboljeg trenera tog sam se sad sjetio.Ivan23HR wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:54 pmHvalanavijac_osijeka wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:32 pmNakon bronce je on to počeo za sebe govoriti da je najbolji trener na svijetu jer je s jednom malom Hrvatskom uzeo broncu i nabio Njemce 3-0 i trener svih trenera.Ivan23HR wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 6:11 pm Moram ovo pitat jer ne kužim te riječi, a vidim da ju je Dalić upotrijebio
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 28 times
Bravo Hrvatska,ovo je nevjerovatno,uspjeh male zemlje,3 medalje sa šest Mundijala,čudo...