odigrali smo ko pičketine ,bez ozbiljnog faula , usrali se ko grlice.
ocekivao sam da im barem tesko prodamo kožu , no odigrali kako sam vec naveo ...kriminalno.
u onog malog mesija,koji nebi igrao profesionalni nogomet da nije gutao jebene hormone rasta do 25 godine smo ulazili ko pickice .
ja ne znam sta se njega pazi ,ak je vec opasan s loptom i ne vidis nacina kako da ga sprijecis,onda ga barem pošteno polomi.
razocaran sam vise nasom igrom ,nego suđenjem ,jer znam da znamo a i trebali smo puno bolje .
dok oni bacaju nase dresove u kantu za smece,dalic neka ponizno se spusti jebenom mesiju na kisik .
https://www.24sata.hr/sport/video-argen ... qVur4yW4lg
SP 2022. - Katar
Re: SP 2022. - Katar
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
- navijac_osijeka
- Reactions:
To nije kanta za smeće nego su tu stavljali robu valjda za pranje, vidiš na kraju da likovi vade one podmajice s dugim rukavima iz te kante.nemesis wrote: ↑Wed Dec 14, 2022 2:38 pmodigrali smo ko pičketine ,bez ozbiljnog faula , usrali se ko grlice.
ocekivao sam da im barem tesko prodamo kožu , no odigrali kako sam vec naveo ...kriminalno.
u onog malog mesija,koji nebi igrao profesionalni nogomet da nije gutao jebene hormone rasta do 25 godine smo ulazili ko pickice .
ja ne znam sta se njega pazi ,ak je vec opasan s loptom i ne vidis nacina kako da ga sprijecis,onda ga barem pošteno polomi.
razocaran sam vise nasom igrom ,nego suđenjem ,jer znam da znamo a i trebali smo puno bolje .
dok oni bacaju nase dresove u kantu za smece,dalic neka ponizno se spusti jebenom mesiju na kisik .
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!
Cockroach get out!
to je kanta za smece,koja sluzi u tu svrhu koju si ti naveo,a bitna je namjera dybale ,zna se zasto je on bacio dres u tu kantunavijac_osijeka wrote: ↑Thu Dec 15, 2022 8:54 amTo nije kanta za smeće nego su tu stavljali robu valjda za pranje, vidiš na kraju da likovi vade one podmajice s dugim rukavima iz te kante.nemesis wrote: ↑Wed Dec 14, 2022 2:38 pmodigrali smo ko pičketine ,bez ozbiljnog faula , usrali se ko grlice.
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
Sve u svemu ovo je bilo prvenstvo sa najvise postignutih golova ikada 172 ali je isto tako dosta utakmica pogotovo u grupnoj fazi zavrsilo 1.poluvrijeme 0:0 a nas par forumasa je pogodilo i neka od pitanja uoci SP-a iako nitko nije prognozirao Argentinu kao novog svjetskog prvaka
Zivio bi kao