Football
Re: Football
Haha to nije americki nogomet
Igra se u četvrtak prva ovogodišnja u Londonu, vrlo impresivno je ovo
Bilo je dobro..moglo je biti fantastično da nije bilo one odluke na kraju...po meni bedasto.
Granično, mislim da se digla prevelika buka oko 1 odluke. Philadelphia ima prejak roster da ih jedna odluka smije zeznuti
Da, ali ono..egal i to sa "hrpom" pogodaka...1:30 do kraja i onda kad očekuješ još luđe do kraja ode sve u 3 materine.
Daleko od toga da nije bilo dobro. Mislim ja godišnje pogledam finale i mozda jos 2 ranije...i tako vise od 10godina. Više toga pročitam nego realno što pogledam. Malo mi je žao da to zovu "držanjem" u zadnjim trenucima finala...
Daleko od toga da nije bilo dobro. Mislim ja godišnje pogledam finale i mozda jos 2 ranije...i tako vise od 10godina. Više toga pročitam nego realno što pogledam. Malo mi je žao da to zovu "držanjem" u zadnjim trenucima finala...
Danak neiskustvu. Obrana se potpuno ohladila od vruće Rihanne i ode sve u tri lepe... Chiefsi su očito bili spremni na to dok su ovi mislili da su Chiefsi gotovi (10 poena prednosti, Mahomes koji šepa) i da im ovi ne mogu ništa.
Šteta je samo jer je sudačka odluka postala glavni fokus top utakmice. Ne sjećam se kad mi je brže išao SB i nisu odugovlačili. Poena ko u priči i dva QB u top formi i šteta da je jedan morao izgubiti.
Uh, ja sam na poluvremenu odustao. Ubili su me s onim kretenskim reklamama pa sam ujutro pogledao drugo.
Sve si u pravu, a KC ima metu na čelu za nagodinu, previše 50/50 odluka ove godine je islo na njihovu stranu.
Sad treba docekat 210 dana do nove sezone. Iako brzo će i draft, ako niste to do sada pratili, preporučam toplo
Sve si u pravu, a KC ima metu na čelu za nagodinu, previše 50/50 odluka ove godine je islo na njihovu stranu.
Sad treba docekat 210 dana do nove sezone. Iako brzo će i draft, ako niste to do sada pratili, preporučam toplo

Mislim da će KC (ako ih ozljede zaobiđu) ponovo biti odličan jer su odlično odradili prošli draft i imaju ogroman potencijal, a imaju još i prostora u budžetu.russell wrote: ↑Mon Feb 13, 2023 3:38 pmUh, ja sam na poluvremenu odustao. Ubili su me s onim kretenskim reklamama pa sam ujutro pogledao drugo.
Sad treba docekat 210 dana do nove sezone. Iako brzo će i draft, ako niste to do sada pratili, preporučam toplo![]()
Eagles bi isto trebali biti dobri kao i još par ekipa koje su ove godine pokazale da u budućnosti treba računati na njih. Vratit će se i Ramsi od ozljeda, Lamar kad izabere ekipu, itd... nagodinu SB Las Vegas i svi će htjeti biti tamo

A i "moj" detroit kuca na vrata POa. Miami, pitt, jetsi navodno zovu već sad za ARoda..