Filmovi i serije
Re: Filmovi i serije
,..ako nisi gledao,ja bih ti preporučio YELLOWSTONE,..priroda,divljina,konji,klanovi,ubijanje,..moderni western
NITKO NE SUDI OŠTRIJE OD NEOBRAZOVANOG ČOVJEKA!!!!
Walking Dead upravo završava.
Peripheral
Ted Lasso
Peripheral
Ted Lasso
imas jednu nasu dobru seriju,ruku na srce kratka je,ima ja mislim 10 epizoda,zove se SUTNJA,snimana u Osijeku.odlicno za pogledat
-
- Reactions:
pogledaj Banshee ,ta serija je vrh ,pa Dexter ... breaking bad,better call saul mozes gledat kako hoces,cak mozes better call saul prvu pogledat ,pa onda breaking bad (ako ih vec nisi pogledao ,svi znaju za njih) .
Fargo
Narcos
Ozark
ako nisi jednu od tih pogledao ,blago tebi
.
Fargo
Narcos
Ozark
ako nisi jednu od tih pogledao ,blago tebi

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
Već sam pisao, ali ću još jednom preporučiti uz ove navedene...
La casa de papel i stranger things
La casa de papel i stranger things
Üdvözöljük a magyar barátainkat!
Welcome to Wrexham
Ryan Reynolds i Rob McElhenney kupili engleskog petoligaša. Slično kao Sunderland Till I Die, ali zanimljivije.
Ryan Reynolds i Rob McElhenney kupili engleskog petoligaša. Slično kao Sunderland Till I Die, ali zanimljivije.
INATI SE SLAVONIJO
,..https://www.imdb.com/title/tt1985443/
ja sam veliki obožavatelj dobrog starog divljeg zapada i pogledao sam sve od Kevina Costnera,barem mislim,..bio je dobar glumac,ali je postao puno bolji redatelj,..ova mini serija se temelji dobrim dijelom na istinitoj priči o sukobu dvije obitelji poslije Građanskog rata,..
ja sam veliki obožavatelj dobrog starog divljeg zapada i pogledao sam sve od Kevina Costnera,barem mislim,..bio je dobar glumac,ali je postao puno bolji redatelj,..ova mini serija se temelji dobrim dijelom na istinitoj priči o sukobu dvije obitelji poslije Građanskog rata,..
NITKO NE SUDI OŠTRIJE OD NEOBRAZOVANOG ČOVJEKA!!!!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Od navedenih ove su i meni vrh.nemesis wrote: ↑Sun Nov 20, 2022 9:38 ampogledaj Banshee ,ta serija je vrh ,pa Dexter ... breaking bad,better call saul mozes gledat kako hoces,cak mozes better call saul prvu pogledat ,pa onda breaking bad (ako ih vec nisi pogledao ,svi znaju za njih) .
Fargo
Narcos
Ozark
ako nisi jednu od tih pogledao ,blago tebi.
Fargo pogotovo

Al' serije za vrijeme Svjetskog?

KULE, GUBI SE IZ NK OSIJEKA!