Da, vidim da ima dosta novosti.
FM 2011
Re: FM 2011
@gunners pitaju ljudi kako to mogu imati...
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
Našao na twitteru od @skovrm 

U nedostatku HNL aktivnosti i nogometa uopće, skinuo novi FM 2020. Nisam ga igrao sto godina, ali na Steamu je besplatan idućih 5 dana pa reko da ga isprobam.
Nikakav Hajduk, nikakav Dinamo, nikakva Barcelona, Real itd...
uzeo Osijek naravno
Čudno da nije stavljeno da gradimo novistadion. Neke cijene igrača su također pomalo čudne... ali otom potom.
Uspješno sam napravio suradnju sa Watfordom. Beljo je odmah prebačen u prvu momčad. Na pragu prve momčadi su Todoroski, Soldić i Kuprešak. Doveden je i talentirani Šipoš.
U prvoj utakmici protiv Hrvaca pobjeda 6:1 - Lacika hat trick u prvih 45 minuta, Grezda 1, Todorov 1 i Beljo 1. Slijedi utakmica protiv Marsonije u gostima. Nakon toga dolazi Vitesse u Gradski vrt...
Ne vjerujem da ću kupit igru (košta 55 eura), ali dobro dođe da ubijem vrijeme malo.
Nikakav Hajduk, nikakav Dinamo, nikakva Barcelona, Real itd...

Čudno da nije stavljeno da gradimo novistadion. Neke cijene igrača su također pomalo čudne... ali otom potom.
Uspješno sam napravio suradnju sa Watfordom. Beljo je odmah prebačen u prvu momčad. Na pragu prve momčadi su Todoroski, Soldić i Kuprešak. Doveden je i talentirani Šipoš.
U prvoj utakmici protiv Hrvaca pobjeda 6:1 - Lacika hat trick u prvih 45 minuta, Grezda 1, Todorov 1 i Beljo 1. Slijedi utakmica protiv Marsonije u gostima. Nakon toga dolazi Vitesse u Gradski vrt...
Ne vjerujem da ću kupit igru (košta 55 eura), ali dobro dođe da ubijem vrijeme malo.
3.8. 2017. - Osijek 1:0 PSV
Grad na Dravi danas slavi, naprijed naši Bijelo - plavi
Prestali smo sanjati, počeli smo živjeti PAMPAS 2023
BPTV
Grad na Dravi danas slavi, naprijed naši Bijelo - plavi
Prestali smo sanjati, počeli smo živjeti PAMPAS 2023
BPTV
Ovako se izlazi na maksimiru! Kad im kaže da idemo dati sve od seben ida.znaš sa mogu dobit!
Ps. Daj neka netko pošalje Kuletu fm2020...
Ps. Daj neka netko pošalje Kuletu fm2020...

Može mali ekperiment?
Vi koji igrate FM20, recite s kojom formacijom igrate i kako vam ide? Čisto da vidimo na većem uzorku koja je najbolja formacija za trenutni sastav...
Ovako je kod mene:

4-1-5 ovo igram većinu utakmica
4-3-1-2 ovo je malo opreznija varijanta.
Prvi sam u HNL i skoro sam upao u EL.
btw. nema Pilja i Grgića jer sam ih prodao, nitko nije kupljen.
Vi koji igrate FM20, recite s kojom formacijom igrate i kako vam ide? Čisto da vidimo na većem uzorku koja je najbolja formacija za trenutni sastav...
Ovako je kod mene:

4-1-5 ovo igram većinu utakmica
4-3-1-2 ovo je malo opreznija varijanta.
Prvi sam u HNL i skoro sam upao u EL.
btw. nema Pilja i Grgića jer sam ih prodao, nitko nije kupljen.
Igram 4-2-4.
Zbog fokusa u Europi (prošao skupinu), trenutno treći u prvenstvu, ali 3 boda od vrha.
Uprava mi prodala Žapera i Pilja odmah na početku, mogao sam se slikat. Kupio Lovrića.
Zbog fokusa u Europi (prošao skupinu), trenutno treći u prvenstvu, ali 3 boda od vrha.
Uprava mi prodala Žapera i Pilja odmah na početku, mogao sam se slikat. Kupio Lovrića.
Pampas je Retfala!
Također 4-2-4, s time kad krene stavljam odmah da napadju i nije me nitko jos nadigrao u posjedu i prilikama
Nemam samo grgica (posudba maribor) ali me jebu ozljede, malenica, silva i grezda od prve utakmice.
Mance, Marić i Šorša najbolji za sada; dosta rotiram sastav zbog ozljeda.
7 bodova u 3 utakmice i drugo pretkolo odigrao 1:1 sa bg partizanom. Nisam igrao zadnja 2 dana.
Nemam samo grgica (posudba maribor) ali me jebu ozljede, malenica, silva i grezda od prve utakmice.
Mance, Marić i Šorša najbolji za sada; dosta rotiram sastav zbog ozljeda.
7 bodova u 3 utakmice i drugo pretkolo odigrao 1:1 sa bg partizanom. Nisam igrao zadnja 2 dana.