Bijelo-plavi snovi

malta
Reactions:

Re: Bijelo-plavi snovi

Post by malta » Wed Dec 14, 2022 7:38 pm

A ne bi se javio i cugu platio :mrgreen:

Slobodna zona
Reactions:

Post by Slobodna zona » Wed Dec 14, 2022 7:40 pm

malta wrote:
Wed Dec 14, 2022 7:38 pm
A ne bi se javio i cugu platio :mrgreen:
Ja u autu na poslu, ti u službenom autu.. :tongue: :sm: kad te opet vidim u gradu za jedno 20 godina plaćam cugu... :tongue: :beer:
Last edited by Slobodna zona on Wed Dec 14, 2022 7:41 pm, edited 1 time in total.

malta
Reactions:

Post by malta » Wed Dec 14, 2022 7:40 pm

Izgovori izgovori :mrgreen:

Slobodna zona
Reactions:

Post by Slobodna zona » Wed Dec 14, 2022 7:42 pm

malta wrote:
Wed Dec 14, 2022 7:40 pm
Izgovori izgovori :mrgreen:
:nono: :black: :beer:

nemesis
Reactions:

Post by nemesis » Sat Mar 18, 2023 9:08 am

Sanjao sam da smo poveli 2:0 do 30te minute protiv šibenika,a golove su zabili Alejandro (a to je bio u biti mali Živković) i neki crnac .
A pustala se pjesma od lady gage "Alejandro" kod postignutog gola
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh

Willy
Reactions:

Post by Willy » Sun Apr 09, 2023 1:45 pm

Jučer mi je došlo do te mjere da sam htio poslati poruku Kuletu pitati ga direktno " U kakvom smo mi to stanju??? "
Nakraju sam odustao od toga jer se ne želim bilo kome miješati zbog nečeg javnog u privatni život, ali zato sam ovu noć imao zanimljiv san.

Tukao sam Kuleta na pressici, neću u detalje, ali mi je duša bila mnogo lakša kad sam se nažalost probudio :tongue:

Harry_Mata_Harry
Reactions:

Post by Harry_Mata_Harry » Tue Apr 11, 2023 10:15 am

Lud san sinoć.

Nalazim se na terasi nekog kafića uz Dravu, kafić izgleda brutalno, kao neki viseći vrtovi svi u zelenilu, sve u drvetu i hlad.

Dolazi neki tip u odijelu (nije Čohar ali sličan) i predstavlja se kao Marić ( :rotfl: :dknow: ), predstavnik kluba. Pita jel slobodno i sjedne i objasni mi kako klub radi na velikom projektu za sljedecu sezonu. Trenutno okuplja par navijaca Osijeka, gradske vlasti, HNS-a.

Kaze kako, ako to nismo znali, u HNL-u se sve unaprijed dogovara. Svi rezultati, kartoni, ozljede, trofeji, sve. I da je Meszaros njega unajmio da to sredi, bit ce godinu dana u klubu. Cilj mu je iznutra sjebati Cohara, otpiliti Kuleta i s HNS-om iskreirati rezultat. Vadi aktovku s parama.

Ne sjecam se svih detalja, ali odem s njim u nekakav kao podrum u zgradi na Gornjodravskoj obali. Dolje vrhunski sređen bazen, teretana i ured. Kustić sjedi i pije dolje. Par navijača Osijeka, ekipa s BP podcasta i par ostalih članova KNBP i vodstvo Kohorte sjede dolje.

Na projekciji je cjelokupni raspored kluba i ostalih klubova za iducu sezonu i prazne kućice ispod svakog para. Otvaramo s Hajdukom kod kuce a oduca Rijeka u gostima

Kaže Kustić nešto kao "pucajte". I ja skontam da mi trebamo upisati rezultate u te prazne kućice, kao i strijelce i minute. Doslovno iskreirati cijelo prvenstvo ako zelimo. Na kraju Kustic kaze "tako radi HNS, uzmite ili ostavite". Postoji i mjesto gdje mozemo upisati suce za svaku tekmu.

Clanovi KNBP i Kohorte se ustaju i kao ne zele sudjelovati u ovome. Izbija neka svađa i tu se budim.

Još me drži san.
QUATTRO FANTASTICO = NAJVECI NEPRIJATELJI KLUBA! MAĐARI, GUBITE SE IZ NK OSIJEKA!

The Expendables
Reactions:

Post by The Expendables » Thu Aug 10, 2023 10:21 am

sanjao da smo rano na pocetku poveli a ovi brzo izjednacili na 1:1 dalje neznam tijek utakmice i da je zaper danas produzio ugovor :cool:

russell
Reactions:

Post by russell » Thu Aug 10, 2023 10:49 am

a ja da smo dobili 4:1 :rotfl:

The Expendables
Reactions:

Post by The Expendables » Thu Aug 10, 2023 2:29 pm

russell wrote:
Thu Aug 10, 2023 10:49 am
a ja da smo dobili 4:1 :rotfl: