Rijetko se sjećam što sam sanjao...GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Tue May 17, 2022 12:20 pmcijena je realna... malo jacih 30ak kuna po utakmici.... a mozda bi onda ljudi i cesce dosli jel bi imali osjecaj da to nesto i vrijedi....
jel ti se inace snovi ispunjavaju?![]()
Bijelo-plavi snovi
Re: Bijelo-plavi snovi
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Bit će to samo snovi da je cijena 500kn
Doduše, jug možda i bude tako nešto ili povoljniji, ali istok ne bi smio biti ispod 100 EUR. Uf, da, vidi zajeba sa snom! Sanjao si u kunama, a Pampas otvorenje će biti u eurima 

- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Mozda 500 bude za polugodisnju 

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Sanjao sam da je Bjelica otisao iz kluba. Naslijedio ga je Zoran Zekić. Zekić je bio predstavljen u bijelom autobusu na kat koji je vozio Wilsonovom, a uz rub ceste stajali su neki plaćeni likovi od kluba (dakle ne pravi navijaci) koji su zapalili baklje i ispucavali neke bijelo plave konfete. Docekao ga je Meštar koji je ponovno "preuzeo" klub...
Probudio sam se uznojen i osjecaj je bio uzasan.
QUATTRO FANTASTICO = NAJVECI NEPRIJATELJI KLUBA! MAĐARI, GUBITE SE IZ NK OSIJEKA!
- Slobodna zona
- Reactions:
Sanjao sam da sam u nekom hotelu u sobi s još nekim navijačima NK OSIJEK i pričamo o transferu Belje. Koliko će Osijek zaraditi. Kao zainteresirani su West Ham, Roma, Feyenoord i Stuttgart. Njih se sjećam. I sad pričamo o početnoj cijeni. Netko kaže 8 mil. eura, ja govorim nema šanse, Bjelica je rekao kako neće pričati ispod 10. I sad netko kaže doći će Bjelica u sobu reći nam kolika je prva ponuda. I stvarno, uleti Bjelica u sobu ushićen
i vikne "12 miliona! " 

Sanjao da je Osijek dozivio tezak debakl na Maksimiru (6-1) gdje Bjelica dobiva otkaz a na klupu dolazi... Nezz ko posto sam se probudio 

Zivio bi kao

Ja sam se preznojio od samog čitanja ovoga hahahahahHarry_Mata_Harry wrote: ↑Thu May 19, 2022 7:37 amSanjao sam da je Bjelica otisao iz kluba. Naslijedio ga je Zoran Zekić. Zekić je bio predstavljen u bijelom autobusu na kat koji je vozio Wilsonovom, a uz rub ceste stajali su neki plaćeni likovi od kluba (dakle ne pravi navijaci) koji su zapalili baklje i ispucavali neke bijelo plave konfete. Docekao ga je Meštar koji je ponovno "preuzeo" klub...
Treća noć zaredom da sam sanjao NKOS. Ovo je sad već bed.
Ne sjećam se što je bilo noćas, ali noć prije sam sanjao da imam šalice na stolu koje raspoređujem u formaciju i kako ja njih mičem da tako Osijek igra.
Užas.
Ne sjećam se što je bilo noćas, ali noć prije sam sanjao da imam šalice na stolu koje raspoređujem u formaciju i kako ja njih mičem da tako Osijek igra.
Užas.
Pa daj malo pripazi na te šalice!
Do sada si ih užasno raspoređivao. Bolje da porazbijaš cijeli servis za kavu