Bijelo-plavi snovi

Harry_Mata_Harry
Reactions:

Re: Bijelo-plavi snovi

Post by Harry_Mata_Harry » Sun Sep 05, 2021 10:50 pm

Slobodna zona wrote:
Sun Sep 05, 2021 10:44 am
Sanjao sam Ivušića kako mu telefon neprestano zvoni i svi mu čestitaju na odličnoj tekmi protiv Slovaka. Stavio je neke slušalice na uši i samo se javlja na pozive :tongue:
Sad pred utakmicu sa Slovenijom govori nekom na treningu "idemo sad jače, hoću jače udarce na gol, nabacivanja, hoću da se pogode vratnice, udarci iz daljine"... :sm:
Udarci na ciji gol? :lol:
QUATTRO FANTASTICO = NAJVECI NEPRIJATELJI KLUBA! MAĐARI, GUBITE SE IZ NK OSIJEKA!

Rocky031
Reactions:

Post by Rocky031 » Thu Sep 09, 2021 9:22 am

Išao sam do javnog bilježnika ovjeriti neke dokumente. Dođem tamo, čekam sto godina, vidim da svi drugi koji izlaze izgledaju ljuto, dođem ja na red, a javni bilježnik je Lacika. Krene on meni na mađarskom pričati, ja ga ništa ne razumijem, gleda on mene zbunjeno jer nema nikoga da mu pomogne s hrvatskim. Ja išao tražit broj kluba da nazovem da vidim koji vrag Lacika radi u uredu javnog bilježnika i tu se probudim.

BirtijaOS
Reactions:

Post by BirtijaOS » Thu Sep 09, 2021 9:37 am

Rocky031 wrote:
Thu Sep 09, 2021 9:22 am
Išao sam do javnog bilježnika ovjeriti neke dokumente. Dođem tamo, čekam sto godina, vidim da svi drugi koji izlaze izgledaju ljuto, dođem ja na red, a javni bilježnik je Lacika. Krene on meni na mađarskom pričati, ja ga ništa ne razumijem, gleda on mene zbunjeno jer nema nikoga da mu pomogne s hrvatskim. Ja išao tražit broj kluba da nazovem da vidim koji vrag Lacika radi u uredu javnog bilježnika i tu se probudim.
Dobro je, ja sam noćas sanjao da postavljam podno grijanje u nekoj školi sa bivšim kandidatom za gradonačelnika , Goranom Kušecom (čovjeka privatno i ne poznam), i kad sam se probudio sam mislio da definitivno nisam normalan.. Al vidim da ima i gorih :rotfl:
Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ :k:

Visoki žuti karton! :party:

Slobodna zona
Reactions:

Post by Slobodna zona » Sun Sep 19, 2021 3:28 pm

BirtijaOS wrote:
Thu Sep 09, 2021 9:37 am
Rocky031 wrote:
Thu Sep 09, 2021 9:22 am
Dobro je, ja sam noćas sanjao da postavljam podno grijanje u nekoj školi sa bivšim kandidatom za gradonačelnika , Goranom Kušecom (čovjeka privatno i ne poznam), i kad sam se probudio sam mislio da definitivno nisam normalan.. Al vidim da ima i gorih :rotfl:
Zamisli da ti je dok ste postavljali grijanje rekao "Ej Darac, nešto si razmišljam, navijači NK Osijek mogli bi se zvati KOHORTA!" :tongue: :tongue: :tongue:

navijac_osijeka
Reactions:

Post by navijac_osijeka » Tue Sep 21, 2021 6:20 pm

Sanjao sam da sam nekako postao igrač jer se Jurčević ozljedio i gurnuli me silom prilika na LB, što je najjače bio sam bolji od Jurčevića pa su me odlučili zadržat do zime dok ne kupe pravog igrača. :lol:
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!

LegaLega031
Reactions:

Post by LegaLega031 » Sat Sep 25, 2021 9:36 am

Otvaranje Pampasa protiv Rijeke... Na istoku stolice kao na Ruglovici i tribina kao da je montažna. U blizini stoji Čohar i pitam ja njega šta je ovo, on kaže da se osjeća kao kod kuće... Ostatak nije za forum anger-- anger-- anger--
Jer ti si ta ljubav što kola mojim venama! :sal:

Rocky031
Reactions:

Post by Rocky031 » Sat Sep 25, 2021 11:15 am

Jesi siguran da je on s obzirom da malo tko zna njegovu facu? :tongue:

LegaLega031
Reactions:

Post by LegaLega031 » Sat Sep 25, 2021 11:20 am

Rocky031 wrote:
Sat Sep 25, 2021 11:15 am
Jesi siguran da je on s obzirom da malo tko zna njegovu facu? :tongue:
Ma 10000% zid-- :crash:
Jer ti si ta ljubav što kola mojim venama! :sal:

klokan
Reactions:

Post by klokan » Sat Sep 25, 2021 1:25 pm

Sanjam noćas...

Ispekli steakove u Gradskom vrtu, veeelike jedno pol metra promjera, okrugle, debele par cm, ne znam kakva je to krava morala bit...

I prerežu ih na četvrtine, fino medium rare, roza unutra, fini crust, ma ludnica... I krenu s tim četvrtinama steakova igrat nogomet umjesto s loptom. Dodaju se, šutaju, Mile se smije, sok iz steakova šprica okolo...

Užas... Kakav horror, probudio se u znoju.

navijac_osijeka
Reactions:

Post by navijac_osijeka » Wed Oct 27, 2021 9:03 pm

Sanjao sam utakmicu na Rujevici...

20. minuta 4-0
40. minuta 4-3
55. minuta 5-3
65. minuta 6-4

80. minuta izjenadčujući pogodak za 6:6 i onda sam se probudio :rotfl:
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!