Bijelo-plavi snovi

navijac_osijeka
Reactions:

Re: Bijelo-plavi snovi

Post by navijac_osijeka » Fri Aug 13, 2021 9:50 pm

Sanjao sam da gunners radi podcast uživo u nekoj haaa predavaonici, a ne znam tko je sve bio, ali gunners je rekao izbacite ove stolove van, nije ovo predavanje, sjedit ćemo svi u krugu i svi sudjeluju u podcastu kad hoće nešto reći. :tongue:
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!

frnja
Reactions:

Post by frnja » Fri Aug 13, 2021 9:53 pm

navijac_osijeka wrote:
Fri Aug 13, 2021 9:50 pm
Sanjao sam da gunners radi podcast uživo u nekoj haaa predavaonici, a ne znam tko je sve bio, ali gunners je rekao izbacite ove stolove van, nije ovo predavanje, sjedit ćemo svi u krugu i svi sudjeluju u podcastu kad hoće nešto reći. :tongue:
Jednim malim dijelom si predvidio skoru budućnost... Vidi se da ste prepoznali njegovu parlamentarnost... :D
Liga 10 četverokružno !! Amen !

BirtijaOS
Reactions:

Post by BirtijaOS » Tue Aug 24, 2021 9:56 am

Sanjao sam da je nas 15-20 sa foruma unajmilo bus za gostovanje kod Lokomotive, Kempes je bio vozač a kad smo stigli tamo smo na ogradu umjesto bilo kojeg Kohortinog znakovlja okačili veliku krpu na kojoj je pisalo "www.bijelo-plavi.com/forum" :rotfl: :rotfl:
Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ :k:

Visoki žuti karton! :party:

frnja
Reactions:

Post by frnja » Tue Aug 24, 2021 1:06 pm

Ti znaš kako kempes izgleda?! :shock:
Ili si ga sanjao da izgleda kao Mierez? :mrgreen:
Liga 10 četverokružno !! Amen !

BirtijaOS
Reactions:

Post by BirtijaOS » Tue Aug 24, 2021 1:11 pm

frnja wrote:
Tue Aug 24, 2021 1:06 pm
Ti znaš kako kempes izgleda?! :shock:
Ili si ga sanjao da izgleda kao Mierez? :mrgreen:
Ni jedno ni drugo hahaha jednostavno sam u snu znao da je to on i svi smo ga pozdravljali "di si Kempi" prilikom ulaska :mrgreen: al kužim , na avataru ima Miereza koji vozi bus, vidiš kako mozak čudno radi :tongue:
Bijelo-plava birtija : https://www.facebook.com/birtija.nk.osijek/ :k:

Visoki žuti karton! :party:

navijac_osijeka
Reactions:

Post by navijac_osijeka » Tue Aug 24, 2021 9:44 pm

Kempes ovako izgleda

Image
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!

MrLule
Reactions:

Post by MrLule » Wed Aug 25, 2021 7:57 pm

"Biti član bijelo-plavog foruma nije stresno." Kempes (23) :
navijac_osijeka wrote:
Tue Aug 24, 2021 9:44 pm
Image

Centarhalf
Reactions:

Post by Centarhalf » Sat Aug 28, 2021 5:37 am

Utakmica Osijek - Dinamo. Uspijevam nagovoriti ekipu s kojom idem na utakmice da krenemo dosta ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prolazimo COVID check, skeniramo karte, dolazimo do zaštitara koji su nam i prašinu iz džepova istresli - kažu: "slobodni ste, možete u parter uz teren". Mi se pogledamo WTF parter uz teren !? Ulazimo na tribinu kad ono stvarno vodi put skroz do reklama uz teren gdje su stolice. Sjedamo i onda šok. Umjesto zelenog nogometnog terena postavljen je teren za košarku s koševima. Taman u isto vrijeme izlaze naši igrači iz tunela na zagrijavanje zastanu na atletskoj stazi i u čudu gledaju u košarkaški teren i ništa im nije jasno kao ni nama. A onda iz tunela istrčavaju Dino Rađa i Michael Jordan u dinamovim trenerkama i odmah zakucavaju uz gomilu zvižduka s tribine. Tada iz tunela u dinamovoj trenerci izlazi Zoran Zekić i pokazuje čuveni srednjak prema tribinama Gradskog vrta, a s tribina počinje pjesma "HNS pederi..." :roll: :dknow: I onda sam se probudio.

Morat ću smanjit vino vikendom prije spavanja :drink:
Jebo vas ugovor, da vas jebo ugovor !!!

LegaLega031
Reactions:

Post by LegaLega031 » Sat Aug 28, 2021 7:16 am

Centarhalf wrote:
Sat Aug 28, 2021 5:37 am
Utakmica Osijek - Dinamo. Uspijevam nagovoriti ekipu s kojom idem na utakmice da krenemo dosta ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prolazimo COVID check, skeniramo karte, dolazimo do zaštitara koji su nam i prašinu iz džepova istresli - kažu: "slobodni ste, možete u parter uz teren". Mi se pogledamo WTF parter uz teren !? Ulazimo na tribinu kad ono stvarno vodi put skroz do reklama uz teren gdje su stolice. Sjedamo i onda šok. Umjesto zelenog nogometnog terena postavljen je teren za košarku s koševima. Taman u isto vrijeme izlaze naši igrači iz tunela na zagrijavanje zastanu na atletskoj stazi i u čudu gledaju u košarkaški teren i ništa im nije jasno kao ni nama. A onda iz tunela istrčavaju Dino Rađa i Michael Jordan u dinamovim trenerkama i odmah zakucavaju uz gomilu zvižduka s tribine. Tada iz tunela u dinamovoj trenerci izlazi Zoran Zekić i pokazuje čuveni srednjak prema tribinama Gradskog vrta, a s tribina počinje pjesma "HNS pederi..." :roll: :dknow: I onda sam se probudio.

Morat ću smanjit vino vikendom prije spavanja :drink:
To je to kad ti se izmiješaju vijesti o Jordanovom posjetu Hrvatskoj i Zekiću kao mogućem treneru DHK-a :lol: :lol:
Jer ti si ta ljubav što kola mojim venama! :sal:

Slobodna zona
Reactions:

Post by Slobodna zona » Sun Sep 05, 2021 10:44 am

Sanjao sam Ivušića kako mu telefon neprestano zvoni i svi mu čestitaju na odličnoj tekmi protiv Slovaka. Stavio je neke slušalice na uši i samo se javlja na pozive :tongue:
Sad pred utakmicu sa Slovenijom govori nekom na treningu "idemo sad jače, hoću jače udarce na gol, nabacivanja, hoću da se pogode vratnice, udarci iz daljine"... :sm:

Post Reply