Bijelo-plavi snovi
- navijac_osijeka
- Reactions:
Re: Bijelo-plavi snovi
Sanjao sam da gunners radi podcast uživo u nekoj haaa predavaonici, a ne znam tko je sve bio, ali gunners je rekao izbacite ove stolove van, nije ovo predavanje, sjedit ćemo svi u krugu i svi sudjeluju u podcastu kad hoće nešto reći. 

Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!
Cockroach get out!
Jednim malim dijelom si predvidio skoru budućnost... Vidi se da ste prepoznali njegovu parlamentarnost...navijac_osijeka wrote: ↑Fri Aug 13, 2021 9:50 pmSanjao sam da gunners radi podcast uživo u nekoj haaa predavaonici, a ne znam tko je sve bio, ali gunners je rekao izbacite ove stolove van, nije ovo predavanje, sjedit ćemo svi u krugu i svi sudjeluju u podcastu kad hoće nešto reći.![]()

Liga 10 četverokružno !! Amen !
Sanjao sam da je nas 15-20 sa foruma unajmilo bus za gostovanje kod Lokomotive, Kempes je bio vozač a kad smo stigli tamo smo na ogradu umjesto bilo kojeg Kohortinog znakovlja okačili veliku krpu na kojoj je pisalo "www.bijelo-plavi.com/forum"

Ti znaš kako kempes izgleda?! 
Ili si ga sanjao da izgleda kao Mierez?

Ili si ga sanjao da izgleda kao Mierez?

Liga 10 četverokružno !! Amen !
Ni jedno ni drugo hahaha jednostavno sam u snu znao da je to on i svi smo ga pozdravljali "di si Kempi" prilikom ulaska

- navijac_osijeka
- Reactions:
"Biti član bijelo-plavog foruma nije stresno." Kempes (23) :
- Centarhalf
- Reactions:
Utakmica Osijek - Dinamo. Uspijevam nagovoriti ekipu s kojom idem na utakmice da krenemo dosta ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prolazimo COVID check, skeniramo karte, dolazimo do zaštitara koji su nam i prašinu iz džepova istresli - kažu: "slobodni ste, možete u parter uz teren". Mi se pogledamo WTF parter uz teren !? Ulazimo na tribinu kad ono stvarno vodi put skroz do reklama uz teren gdje su stolice. Sjedamo i onda šok. Umjesto zelenog nogometnog terena postavljen je teren za košarku s koševima. Taman u isto vrijeme izlaze naši igrači iz tunela na zagrijavanje zastanu na atletskoj stazi i u čudu gledaju u košarkaški teren i ništa im nije jasno kao ni nama. A onda iz tunela istrčavaju Dino Rađa i Michael Jordan u dinamovim trenerkama i odmah zakucavaju uz gomilu zvižduka s tribine. Tada iz tunela u dinamovoj trenerci izlazi Zoran Zekić i pokazuje čuveni srednjak prema tribinama Gradskog vrta, a s tribina počinje pjesma "HNS pederi..."
I onda sam se probudio.
Morat ću smanjit vino vikendom prije spavanja

Morat ću smanjit vino vikendom prije spavanja

Jebo vas ugovor, da vas jebo ugovor !!!
- LegaLega031
- Reactions:
To je to kad ti se izmiješaju vijesti o Jordanovom posjetu Hrvatskoj i Zekiću kao mogućem treneru DHK-aCentarhalf wrote: ↑Sat Aug 28, 2021 5:37 amUtakmica Osijek - Dinamo. Uspijevam nagovoriti ekipu s kojom idem na utakmice da krenemo dosta ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prolazimo COVID check, skeniramo karte, dolazimo do zaštitara koji su nam i prašinu iz džepova istresli - kažu: "slobodni ste, možete u parter uz teren". Mi se pogledamo WTF parter uz teren !? Ulazimo na tribinu kad ono stvarno vodi put skroz do reklama uz teren gdje su stolice. Sjedamo i onda šok. Umjesto zelenog nogometnog terena postavljen je teren za košarku s koševima. Taman u isto vrijeme izlaze naši igrači iz tunela na zagrijavanje zastanu na atletskoj stazi i u čudu gledaju u košarkaški teren i ništa im nije jasno kao ni nama. A onda iz tunela istrčavaju Dino Rađa i Michael Jordan u dinamovim trenerkama i odmah zakucavaju uz gomilu zvižduka s tribine. Tada iz tunela u dinamovoj trenerci izlazi Zoran Zekić i pokazuje čuveni srednjak prema tribinama Gradskog vrta, a s tribina počinje pjesma "HNS pederi..."![]()
I onda sam se probudio.
Morat ću smanjit vino vikendom prije spavanja![]()

Jer ti si ta ljubav što kola mojim venama! 

- Slobodna zona
- Reactions:
Sanjao sam Ivušića kako mu telefon neprestano zvoni i svi mu čestitaju na odličnoj tekmi protiv Slovaka. Stavio je neke slušalice na uši i samo se javlja na pozive
Sad pred utakmicu sa Slovenijom govori nekom na treningu "idemo sad jače, hoću jače udarce na gol, nabacivanja, hoću da se pogode vratnice, udarci iz daljine"...

Sad pred utakmicu sa Slovenijom govori nekom na treningu "idemo sad jače, hoću jače udarce na gol, nabacivanja, hoću da se pogode vratnice, udarci iz daljine"...