Lud san sinoć.
Nalazim se na terasi nekog kafića uz Dravu, kafić izgleda brutalno, kao neki viseći vrtovi svi u zelenilu, sve u drvetu i hlad.
Dolazi neki tip u odijelu (nije Čohar ali sličan) i predstavlja se kao Marić (

), predstavnik kluba. Pita jel slobodno i sjedne i objasni mi kako klub radi na velikom projektu za sljedecu sezonu. Trenutno okuplja par navijaca Osijeka, gradske vlasti, HNS-a.
Kaze kako, ako to nismo znali, u HNL-u se sve unaprijed dogovara. Svi rezultati, kartoni, ozljede, trofeji, sve. I da je Meszaros njega unajmio da to sredi, bit ce godinu dana u klubu. Cilj mu je iznutra sjebati Cohara, otpiliti Kuleta i s HNS-om iskreirati rezultat. Vadi aktovku s parama.
Ne sjecam se svih detalja, ali odem s njim u nekakav kao podrum u zgradi na Gornjodravskoj obali. Dolje vrhunski sređen bazen, teretana i ured. Kustić sjedi i pije dolje. Par navijača Osijeka, ekipa s BP podcasta i par ostalih članova KNBP i vodstvo Kohorte sjede dolje.
Na projekciji je cjelokupni raspored kluba i ostalih klubova za iducu sezonu i prazne kućice ispod svakog para. Otvaramo s Hajdukom kod kuce a oduca Rijeka u gostima
Kaže Kustić nešto kao "pucajte". I ja skontam da mi trebamo upisati rezultate u te prazne kućice, kao i strijelce i minute. Doslovno iskreirati cijelo prvenstvo ako zelimo. Na kraju Kustic kaze "tako radi HNS, uzmite ili ostavite". Postoji i mjesto gdje mozemo upisati suce za svaku tekmu.
Clanovi KNBP i Kohorte se ustaju i kao ne zele sudjelovati u ovome. Izbija neka svađa i tu se budim.
Još me drži san.