Reprezentacija
Re: Reprezentacija
Cudo nad cudima, svaka rijec je suvisna...
Greske, kritike ma sve bacite sa strane...jos jedna medalja oko vrata...uzivajte ljudi, nista vise samo uzivajte
Ovo je ogromna stvar za HR nogomet
Greske, kritike ma sve bacite sa strane...jos jedna medalja oko vrata...uzivajte ljudi, nista vise samo uzivajte
Ovo je ogromna stvar za HR nogomet
UPRAVA ODLAZI!
- Moadvaisback
- Reactions:
Slavlje Livaje na Oršićev gol treba puštati na Maksimiru prije svakog gostovanja Ajduka 
Što točno? Sad sam baš vratio da pogledam na što misliš, ne vidim ga uopće...Moadvaisback wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 8:37 pmSlavlje Livaje na Oršićev gol treba puštati na Maksimiru prije svakog gostovanja Ajduka![]()
- JohnnyCash82
- Reactions:
Meni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Svaka im cast, ali tko jednom okusi finale, ispadanje u polufinalu i nije neki uspjeh.
Cestitke Ivusicu koji je svojim obranama odveo reprezentaciju na SP i kao nagradu od populiste nije dobio ni minutu, a kamoli utakmicu za trece mjesto.
Svaka im cast, ali tko jednom okusi finale, ispadanje u polufinalu i nije neki uspjeh.
Cestitke Ivusicu koji je svojim obranama odveo reprezentaciju na SP i kao nagradu od populiste nije dobio ni minutu, a kamoli utakmicu za trece mjesto.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
?Moadvaisback wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 8:37 pmSlavlje Livaje na Oršićev gol treba puštati na Maksimiru prije svakog gostovanja Ajduka![]()
Pa proslavio je gol, k tome asistirao.
QUATTRO FANTASTICO = NAJVECI NEPRIJATELJI KLUBA! MAĐARI, GUBITE SE IZ NK OSIJEKA!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Jebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Pa 20 godina smo slavili broncu i bili sretni ako prođemo grupe, stvarno svakakve pizdarije pišete...
QUATTRO FANTASTICO = NAJVECI NEPRIJATELJI KLUBA! MAĐARI, GUBITE SE IZ NK OSIJEKA!
- JohnnyCash82
- Reactions:
Ti se vjerojatno ni ne sjecas prve bronce. Osjecaj nakon one bronce i ove sad je neusporediv. Barem za mene. Ono je bilo povjesno. Ovo nije.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:13 pmJebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Pa 20 godina smo slavili broncu i bili sretni ako prođemo grupe, stvarno svakakve pizdarije pišete...
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0