Ti si nerealan.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:15 pmTi se vjerojatno ni ne sjecas prve bronce. Osjecaj nakon one bronce i ove sad je neusporediv. Barem za mene. Ono je bilo povjesno. Ovo nije.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:13 pmJebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Svaka im cast, ali tko jednom okusi finale, ispadanje u polufinalu i nije neki uspjeh.
Cestitke Ivusicu koji je svojim obranama odveo reprezentaciju na SP i kao nagradu od populiste nije dobio ni minutu, a kamoli utakmicu za trece mjesto.
Pa 20 godina smo slavili broncu i bili sretni ako prođemo grupe, stvarno svakakve pizdarije pišete...
Reprezentacija
Re: Reprezentacija
Stari padobranac
ako ti je ovo u nicku godište, stariji si dvije godine od mene i jbg, matori smo. Normalno da si sa 16 proživljavao sve puno emotivnije. Ali ovo su itekako trenuci za pamćenje. Koje vjerojatno nikada neću zaboraviti. Uvjerljivo najjasnija sjećanja na 98. i 2018. su te utakmice i slavlja nakon njih. Kao i 99. i naš kup. Ne sumnjam da će isto biti i s 2022. Dajte malo više pozitive ljudi. Toliko sranja mi se izdogađalo u zadnja dva, tri tjedna da bi bilo previše i za godinu dana, ali kad otvorim topic i prvi upis nakon povijesne pobjede se bavi opravdanosti ćirinog nadimka onda se pitam koji k se mora događati u životima drugih ljudi. Opet popujem, isprike zbog toga, ali teško mi je pratiti degradiranje ovog foruma.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:15 pmTi se vjerojatno ni ne sjecas prve bronce. Osjecaj nakon one bronce i ove sad je neusporediv. Barem za mene. Ono je bilo povjesno. Ovo nije.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:13 pmJebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Svaka im cast, ali tko jednom okusi finale, ispadanje u polufinalu i nije neki uspjeh.
Cestitke Ivusicu koji je svojim obranama odveo reprezentaciju na SP i kao nagradu od populiste nije dobio ni minutu, a kamoli utakmicu za trece mjesto.
Pa 20 godina smo slavili broncu i bili sretni ako prođemo grupe, stvarno svakakve pizdarije pišete...
Bravo hrvatska!

Üdvözöljük a magyar barátainkat!
Jedina stvar koja me smeta je kolicina tovarskih pjesama u toj svlačionici. Iskreno, riga mi se kada vidim da svi pjevaju to, a nitko da povede neku slavonsku...
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Evo malo da vidite što smo napravili s ovim trećim mjestom.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/s ... 57212.html
https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/s ... 57212.html
- navijac_osijeka
- Reactions:
Prvi igrač Osijeka na svjetskom je bio Petar Krpan i također je dobio broncu.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:13 pmJebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!
Cockroach get out!
- JohnnyCash82
- Reactions:
Cak je i zaigrao u osmini finala protiv Rumunja i fulao mrtvu sansu.navijac_osijeka wrote: ↑Sun Dec 18, 2022 6:47 amPrvi igrač Osijeka na svjetskom je bio Petar Krpan i također je dobio broncu.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:13 pmJebes mi sve... Sta sve necu procitati. Stvarno smo nerealni. Jbt 4 HNL igraca danas u prvoj postavi, od toga 2 zaslužna za pobjedu i prvi igrač iz Osijeka na svjetskom i mi nismo zadovoljni broncom.JohnnyCash82 wrote: ↑Sat Dec 17, 2022 10:09 pmMeni je ovo korak unazad naspram zadnjeg SP-a. Sve ovo slavlje je usiljeno i neiskreno, mislim na medije.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

- JohnnyCash82
- Reactions:
A tko ce povest? Najveci broj igraca je iz Dalmacije.
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0

Predivno...nadrealno...prekrasno!!!
Hrvatska!
Hrvatska!
Pa i na slavlju na korzu se jučer orilo " nije u šoldima sve". Neš ti domoljubne pjesme. Pokvari mi radost, kao i dalć sa guranjem livaje i pašalića koji ne služe ničemu. Da Livaković nije mogao zaigrati , iz nekog razloga, nisam siguran da na gol ne bi stao grbić.
Dalmatinske pjesme se oduvijek slušaju u cijeloj HR, u Jugi je Splitski festival diktirao što će se slušati idućih par mjeseci ili cijelu godinu i jednostavno je popularnija glazba, više se gura u eter pa automatski i više sluša.
U Slavoniji se dalm glazba sluša neusporedivo više nego obrnuto pa čak sam se spreman kladiti da i u pravim slavonskim svatovima na kraju ne bude barem 50-50 izvedbi.
Ako bi netko i povukao slavonsku, to bi bio refren Inati se Slavonijo. Teško da i oni znaju puno više, a kamoli ovi ostali.
Ne krivim ih uopće, krivim one koji slavonsku glazbu nisu učinili popularnijom na državnoj razini.
U Slavoniji se dalm glazba sluša neusporedivo više nego obrnuto pa čak sam se spreman kladiti da i u pravim slavonskim svatovima na kraju ne bude barem 50-50 izvedbi.
Ako bi netko i povukao slavonsku, to bi bio refren Inati se Slavonijo. Teško da i oni znaju puno više, a kamoli ovi ostali.
Ne krivim ih uopće, krivim one koji slavonsku glazbu nisu učinili popularnijom na državnoj razini.