S ovimaSlobodna zona wrote: ↑Tue Oct 25, 2022 11:55 amKoju ligu si igrao?S nekim poznatim? Ridl,Mandić, pokojniTankosić, Petrović,Helbich?
![]()
A2 i B1
S ovimaSlobodna zona wrote: ↑Tue Oct 25, 2022 11:55 amKoju ligu si igrao?S nekim poznatim? Ridl,Mandić, pokojniTankosić, Petrović,Helbich?
![]()
Mislim da smo ista generacija, sve sto si rekao sam i ja prosao sa Graficarom u 9 godina. btw jel Karapandza jos ziv?egoskop wrote: ↑Tue Oct 25, 2022 5:32 pm12 godina trenirao u Grafičaru. Moja generacija je tada čak dva puta tukla Osijek (tada je za Grafičar još uvijek igrao Šorša koji je bio brži i bolji za klasu od ostalih i s pravom završio u Osijeku. Za Osijek je tada igrao Vida). Nakon 12 godina trebao sam otići u Osijek, ali tu sam si sam kriv. Naime, otkrio sam noćni život Osijeka i tu je sve puklo. Pamtim još riječi od mog prvog trenera Karapandže nakon sto godina, Grafičar igra Kup, ja dolazim na štakama: "A mogli smo od tebe napraviti strašnog igrača."![]()
Koliko ja znam, živ je i radi i dalje u Krpan&Babić akademijiMakeleleOs wrote: ↑Thu Oct 27, 2022 12:28 pmMislim da smo ista generacija, sve sto si rekao sam i ja prosao sa Graficarom u 9 godina. btw jel Karapandza jos ziv?egoskop wrote: ↑Tue Oct 25, 2022 5:32 pm12 godina trenirao u Grafičaru. Moja generacija je tada čak dva puta tukla Osijek (tada je za Grafičar još uvijek igrao Šorša koji je bio brži i bolji za klasu od ostalih i s pravom završio u Osijeku. Za Osijek je tada igrao Vida). Nakon 12 godina trebao sam otići u Osijek, ali tu sam si sam kriv. Naime, otkrio sam noćni život Osijeka i tu je sve puklo. Pamtim još riječi od mog prvog trenera Karapandže nakon sto godina, Grafičar igra Kup, ja dolazim na štakama: "A mogli smo od tebe napraviti strašnog igrača."![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest