Ja u nogometu

LUDI-OS
Reactions:

Re: Ja u nogometu

Post by LUDI-OS » Tue Oct 25, 2022 5:07 pm

Slobodna zona wrote:
Tue Oct 25, 2022 11:55 am
LUDI-OS wrote:
Tue Oct 25, 2022 9:24 am
Trenirao 20g - kosarku

Nogometni dosezi su igranje na elektri usred priprema malo za relaksaciju i opustanje :cheer:
Koju ligu si igrao? :dknow: S nekim poznatim? Ridl,Mandić, pokojniTankosić, Petrović,Helbich? :dknow:
S ovima

A2 i B1

egoskop
Reactions:

Post by egoskop » Tue Oct 25, 2022 5:32 pm

12 godina trenirao u Grafičaru. Moja generacija je tada čak dva puta tukla Osijek (tada je za Grafičar još uvijek igrao Šorša koji je bio brži i bolji za klasu od ostalih i s pravom završio u Osijeku. Za Osijek je tada igrao Vida). Nakon 12 godina trebao sam otići u Osijek, ali tu sam si sam kriv. Naime, otkrio sam noćni život Osijeka i tu je sve puklo. Pamtim još riječi od mog prvog trenera Karapandže nakon sto godina, Grafičar igra Kup, ja dolazim na štakama: "A mogli smo od tebe napraviti strašnog igrača." :tongue:
On je iznad svih i svakoga! NKOS!

Maverick
Reactions:

Post by Maverick » Tue Oct 25, 2022 6:48 pm

Počeo u NK Osijek s 12 godina kao lijevonogi krilni napadač, trebao sam bit Gareth Bale.

Onda smo imali jednog golmana i kad god smo trebali igrati 11 na 11 na treningu, uvijek je jedan igrač išao na gol. Došao na mene red, glumio Bodu Illgnera i oduševio struku.
Generacija Nađ, Babić, Vratović, Ostopanj, Vuke, Pavličić, Vranješ....
Bio do juniora, tada nas je bilo 5 golmana i otišao u teksašku ligu u Radnik Josipovac.
Zatim me kupila Elektra, pa me onda kupio Vitez iz Antunovca i najviše što sam došao, bila je III. HNL.
Onda sam shvatio da me to više ne veseli i objesio kopačke o klin.
Pampas je Retfala!

nemesis
Reactions:

Post by nemesis » Tue Oct 25, 2022 8:27 pm

trenirao prvo u grafičaru ,tamo me karapanđa trenirao , pa u olimpiji sa duvančićem,tabakom,jokom kneževićem,juricom pranjićem,bijelićem,pokojnim bunozom ,do negdje kadeta-početka srednje škole,onda sam počeo pit,izlazit , i nije mi se dalo više trčat .

došao sam do toga da nogoš nisam igrao godinama,noge mi počele bit drvene,al sad se lagano osječaj vraća na rekreaciji 2x tjedno ,mlada nada ponovno jaše :drink: .
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh

EUS
Reactions:

Post by EUS » Tue Oct 25, 2022 11:08 pm

Igrački samo rekreativno, mali nogomet u dvoranama osnovnih škola, a ponosan sam jedino na međunarodnu utakmicu na velikom terenu, selekcije osječkog sveučilišta i selekcije sveučilišta iz Leipziga. Igralo se u Poljskoj, IAESTE kup, upao sam slučajno, igrao sam desnog beka i dobili smo sa 3:0, priznajem, uz puno sportske sreće (Nijemci su igrali perfektno, imali 4 stative i 3 grede, a mi 3 udarca i 3 gola, haha). Ja sam mesario po desnoj strani i jebiga, nisu prolazili, džabe im tehnika. Osim toga, devedesetih sam bio po sili funkcije potpredsjednik Grafičara, ali me to nije zanimalo pa sam otišao iz tih voda...

Delmat
Reactions:

Post by Delmat » Thu Oct 27, 2022 9:49 am

Trenirao (ne znam koliko dugo) u Metalcu, i to je to što se tiče nogometa. Kasnije godinu dana plivanje, pa poslije toga nekih 5,6 godina vaterpolo.

elnino031
Reactions:

Post by elnino031 » Thu Oct 27, 2022 12:16 pm

Počeo sam sa 7god u NK Osijeku gdje sam ovisno o treneru bio igrač ili golman sut-- Nakon 5 godina otišao u Mursu Zanatliju koja je tad osnovala mlađe kategorije. Bio tamo 2 godine pa nakon toga otišao u Metalac gdje sam bio do seniora kad sam odustao od nogometa, što zbog faxa, što zbog Zdenka Glumca koji je u to vrijeme bio trener seniora, meni užasno antipatičan lik + bila mi muka od Bore Ivkovića :rotfl:
Igrao većinom stopera/beka u pionirima/kadetima/juniorima, povremeno bio golman kad bi nam se golman napio pa "zaboravio" na utakmicu :rotfl:

MakeleleOs
Reactions:

Post by MakeleleOs » Thu Oct 27, 2022 12:28 pm

egoskop wrote:
Tue Oct 25, 2022 5:32 pm
12 godina trenirao u Grafičaru. Moja generacija je tada čak dva puta tukla Osijek (tada je za Grafičar još uvijek igrao Šorša koji je bio brži i bolji za klasu od ostalih i s pravom završio u Osijeku. Za Osijek je tada igrao Vida). Nakon 12 godina trebao sam otići u Osijek, ali tu sam si sam kriv. Naime, otkrio sam noćni život Osijeka i tu je sve puklo. Pamtim još riječi od mog prvog trenera Karapandže nakon sto godina, Grafičar igra Kup, ja dolazim na štakama: "A mogli smo od tebe napraviti strašnog igrača." :tongue:
Mislim da smo ista generacija, sve sto si rekao sam i ja prosao sa Graficarom u 9 godina. btw jel Karapandza jos ziv?

egoskop
Reactions:

Post by egoskop » Thu Oct 27, 2022 12:34 pm

MakeleleOs wrote:
Thu Oct 27, 2022 12:28 pm
egoskop wrote:
Tue Oct 25, 2022 5:32 pm
Mislim da smo ista generacija, sve sto si rekao sam i ja prosao sa Graficarom u 9 godina. btw jel Karapandza jos ziv?
Koliko ja znam, živ je i radi i dalje u Krpan&Babić akademiji
On je iznad svih i svakoga! NKOS!

MakeleleOs
Reactions:

Post by MakeleleOs » Thu Oct 27, 2022 12:40 pm

Klub: Graficar-Vodovod
Aktivan: Od 1998. do 2007.
Noga: Lijeva
Pozicija: LB, CB
Najvisa vrijednost na Transfermarktu: 10€
Nastupa za reprezentaciju: 0
Treneri: Karapandza, Gile, Dubravcic, Vuica
Najveci uspjeh: Pobjeda nad Osijekom od 2-1 na domacem terenu gdje su poslije te utakmice "kupili" 5-6 igraca koji su igrati tu tekmu :lol:
Razlog prekida karijere: Nedostatak u kvaliteti, nocni zivot i fakultet

Post Reply