LUDI-OS wrote:koliko znam tu su 3 kluba u igri, a ne 2?
dinamo, dinamo 2 i dinamo 3...
sve u drugu ligu i mi mirno...jedino sto bi onda vjerojatno ajdukovci uzeli naslov, a to ne znam kako bi prezivio...
ja neznam ludi-os, ti si tolko iskompleksiran tom rijekom. ja nisam vidio da neko sere po rijeci ko ti.
šalu na stranu. činjenica je da je tomečak u dinamu vrijedio sigurno milijun€. neka su krstanović, pokrivač, maleš, brezovec vrijedili pola milijuna. neka je alispahić vrijedio 750 000€. to su još najminimalnije procjene, a čini mi se da sam nekog i zaboravio. ah da, kramarić, isto milijun €.
to je minimum igrači u vrijednosti 5 milijuna, a sigurno i više.
ali okej ako je rijeka i platila te novce, ali žabar je rekao da će novac davati samo za plaće igrača koji su slobodni na tržištu. dakle, neka vrsta deala postoji, sigurno su dogovorili deal o nenapadanju, u dinamu ni ne spominju da im je rijeka konkurent, samo hajduk.
Neka kazne tri Dinama, Splita zbog tuneliranja, Slaven zbog gadnog stadiona i mi smo u Europi
Znači:
1. Jajduk
2. Istra
3. Zadar
4. Osijek
5. HD
s tim da na proljeće napadamo treće mjesto!
taj članak o Loksici i Dinamu je glup
u njemu nije napisano ništa što se nije pisalo pred godinu-dvije ili što se nije znalo i prije
šta će sudac reć? preplatili ste igrače Lokomotivi? po tim logikama onda pravosuđe mora kaznit i Rijeku zbog učestalih transfera s Osijekom i Hajduk jer je tamo 2005-2008 imao otvorenu liniju sa Zadrom,još će neko dignut tužbu jer je Real dao nebuloznih i sramotnih 100m za Balea
kaj god
bacili su kost narodu da skrenu pozornost jer su mislili rješit navijače pa popušili,nea veze,ima se para za muriju i represiju nad navijačima,za školstvo se nema para i dere se te ljude nemilice...može isti sudac odredit mjesec dana pritvora za navijače a za ubojice Luke Ritza samo 2 dana,treba skrenut pozornost i kao nađena je veza između Loksice i Dinama,zamisli ti to,kakav urbi et orbi
white wereucha wrote:taj članak o Loksici i Dinamu je glup
u njemu nije napisano ništa što se nije pisalo pred godinu-dvije ili što se nije znalo i prije
šta će sudac reć? preplatili ste igrače Lokomotivi? po tim logikama onda pravosuđe mora kaznit i Rijeku zbog učestalih transfera s Osijekom i Hajduk jer je tamo 2005-2008 imao otvorenu liniju sa Zadrom,još će neko dignut tužbu jer je Real dao nebuloznih i sramotnih 100m za Balea
kaj god
bacili su kost narodu da skrenu pozornost jer su mislili rješit navijače pa popušili,nea veze,ima se para za muriju i represiju nad navijačima,za školstvo se nema para i dere se te ljude nemilice...može isti sudac odredit mjesec dana pritvora za navijače a za ubojice Luke Ritza samo 2 dana,treba skrenut pozornost i kao nađena je veza između Loksice i Dinama,zamisli ti to,kakav urbi et orbi
Kako su oni to popusili? Htjeli su smnjiti nerede,uspjeli su u potpunosti,torca i bbb na istoj tribini,samo me zanima kako bi to funkcioniralo snama i seljacima iz Vk
jug2 wrote:
Kako su oni to popusili? Htjeli su smnjiti nerede,uspjeli su u potpunosti,torca i bbb na istoj tribini,samo me zanima kako bi to funkcioniralo snama i seljacima iz Vk
popušili su jer su igrali na egotripove skupina pa su dobili ujedinjenje a taman su mislili "rješit problem"
zašto se Skansi brže javio nakon te nedjelje,ponedjeljka gdje je Dražen Lalić dobrano prebio ovu vladu(mislim na politiku,ne na nogometnu) i srijede gdje se napustio stadion iz solidarnosti? smješni su i prozirni,ko i njihova "otkrivanja" pupčanih vrpci,to da je Dinamo pred godinu dana platio Lokomotivi za Brozovića 10m kuna se znalo,prema tome nije rečeno ništa novo,isušuje se močvara a jedino se isušuje školstvo kolko ja vidim
Kada ovo izjavi trener prve momčadi, čovjek koji godinama radi u klubu i bio je dirktor omladinske škole: "Mladi igrači su razbacani po Europi, ne razmišljaju uopće o igranju u NK Osijek, dok su stariji igrači nezadovoljni statusom, financijama i pošto nisu prošli cijele pripreme nemaju snage i spremnosti za više od 5 minuta", kaže trener NK Osijek Ivica Kulešević.
meni se sviđa kuletov nastup i ono što govori i radi, iskreno od svih mi je on od početka djelovao kao najbolji kandidat i vjerujem da će nam na proljeće bit bolje