20.k. NK Osijek - NK Lokomotiva

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
gunners
Site Admin
Has thanked: 50 times
Been thanked: 246 times

Re: 20.k. NK Osijek - NK Lokomotiva

Post by gunners »

Kempes wrote:
LUDI-OS wrote:koliko znam tu su 3 kluba u igri, a ne 2?

dinamo, dinamo 2 i dinamo 3...

sve u drugu ligu i mi mirno...jedino sto bi onda vjerojatno ajdukovci uzeli naslov, a to ne znam kako bi prezivio...
ja neznam ludi-os, ti si tolko iskompleksiran tom rijekom. ja nisam vidio da neko sere po rijeci ko ti.

:tongue: :sm: :nono:

šalu na stranu. činjenica je da je tomečak u dinamu vrijedio sigurno milijun€. neka su krstanović, pokrivač, maleš, brezovec vrijedili pola milijuna. neka je alispahić vrijedio 750 000€. to su još najminimalnije procjene, a čini mi se da sam nekog i zaboravio. ah da, kramarić, isto milijun €.

to je minimum igrači u vrijednosti 5 milijuna, a sigurno i više.

ali okej ako je rijeka i platila te novce, ali žabar je rekao da će novac davati samo za plaće igrača koji su slobodni na tržištu. dakle, neka vrsta deala postoji, sigurno su dogovorili deal o nenapadanju, u dinamu ni ne spominju da im je rijeka konkurent, samo hajduk.
Neka kazne tri Dinama, Splita zbog tuneliranja, Slaven zbog gadnog stadiona i mi smo u Europi :sal:
Znači:
1. Jajduk
2. Istra
3. Zadar
4. Osijek
5. HD
s tim da na proljeće napadamo treće mjesto!
vu80
Has thanked: 354 times
Been thanked: 984 times

Post by vu80 »

Kempes wrote:sam da HD ne izbace zbog nečega da nebi mi bili zadnji :tongue:
:rotfl:
white wereucha

Post by white wereucha »

taj članak o Loksici i Dinamu je glup
u njemu nije napisano ništa što se nije pisalo pred godinu-dvije ili što se nije znalo i prije
šta će sudac reć? preplatili ste igrače Lokomotivi? po tim logikama onda pravosuđe mora kaznit i Rijeku zbog učestalih transfera s Osijekom i Hajduk jer je tamo 2005-2008 imao otvorenu liniju sa Zadrom,još će neko dignut tužbu jer je Real dao nebuloznih i sramotnih 100m za Balea
kaj god

bacili su kost narodu da skrenu pozornost jer su mislili rješit navijače pa popušili,nea veze,ima se para za muriju i represiju nad navijačima,za školstvo se nema para i dere se te ljude nemilice...može isti sudac odredit mjesec dana pritvora za navijače a za ubojice Luke Ritza samo 2 dana,treba skrenut pozornost i kao nađena je veza između Loksice i Dinama,zamisli ti to,kakav urbi et orbi
mariox
Has thanked: 247 times
Been thanked: 313 times

Post by mariox »

Nadam se da ćemo nekako isčupat tri boda ali samo da završi ovaj jesenski dio pun mi je kurac svega.....
jug2
Has thanked: 36 times
Been thanked: 5 times

Post by jug2 »

white wereucha wrote:taj članak o Loksici i Dinamu je glup
u njemu nije napisano ništa što se nije pisalo pred godinu-dvije ili što se nije znalo i prije
šta će sudac reć? preplatili ste igrače Lokomotivi? po tim logikama onda pravosuđe mora kaznit i Rijeku zbog učestalih transfera s Osijekom i Hajduk jer je tamo 2005-2008 imao otvorenu liniju sa Zadrom,još će neko dignut tužbu jer je Real dao nebuloznih i sramotnih 100m za Balea
kaj god

bacili su kost narodu da skrenu pozornost jer su mislili rješit navijače pa popušili,nea veze,ima se para za muriju i represiju nad navijačima,za školstvo se nema para i dere se te ljude nemilice...može isti sudac odredit mjesec dana pritvora za navijače a za ubojice Luke Ritza samo 2 dana,treba skrenut pozornost i kao nađena je veza između Loksice i Dinama,zamisli ti to,kakav urbi et orbi
Kako su oni to popusili? Htjeli su smnjiti nerede,uspjeli su u potpunosti,torca i bbb na istoj tribini,samo me zanima kako bi to funkcioniralo snama i seljacima iz Vk :D :D

Ako Karlo igra od prve minute dobijamo :sal: :sal: :sal:
white wereucha

Post by white wereucha »

jug2 wrote: Kako su oni to popusili? Htjeli su smnjiti nerede,uspjeli su u potpunosti,torca i bbb na istoj tribini,samo me zanima kako bi to funkcioniralo snama i seljacima iz Vk :D :D
popušili su jer su igrali na egotripove skupina pa su dobili ujedinjenje a taman su mislili "rješit problem"

zašto se Skansi brže javio nakon te nedjelje,ponedjeljka gdje je Dražen Lalić dobrano prebio ovu vladu(mislim na politiku,ne na nogometnu) i srijede gdje se napustio stadion iz solidarnosti? smješni su i prozirni,ko i njihova "otkrivanja" pupčanih vrpci,to da je Dinamo pred godinu dana platio Lokomotivi za Brozovića 10m kuna se znalo,prema tome nije rečeno ništa novo,isušuje se močvara a jedino se isušuje školstvo kolko ja vidim
gunners
Site Admin

Post by gunners »

Kada ovo izjavi trener prve momčadi, čovjek koji godinama radi u klubu i bio je dirktor omladinske škole:
"Mladi igrači su razbacani po Europi, ne razmišljaju uopće o igranju u NK Osijek, dok su stariji igrači nezadovoljni statusom, financijama i pošto nisu prošli cijele pripreme nemaju snage i spremnosti za više od 5 minuta", kaže trener NK Osijek Ivica Kulešević.
:crash: :crash: :crash: :crash: :crash:
gunners
Site Admin

Post by gunners »

Po prvu pobjedu od kolovoza!
http://bijelo-plavi.com/wp/?p=650
russell
Has thanked: 246 times
Been thanked: 304 times

Post by russell »

jebiga iskren je, jasno mu je s kakvim govina (pardon u kakvim govnima) radi

http://republika.eu/novost/20920/nk-osi ... lokomotivu

meni se sviđa kuletov nastup i ono što govori i radi, iskreno od svih mi je on od početka djelovao kao najbolji kandidat i vjerujem da će nam na proljeće bit bolje
vu80
Has thanked: 354 times
Been thanked: 984 times

Post by vu80 »

Iz tvojih usta (ili tvoje tipkovnice) u bozije usi!!!

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Post Reply