ti bi ostavio Lovrića u prvom sastavu nakon par zadnjih partija?
Ma doslovno mi je isto iskreno. I omerovic kad je usao protiv rijeke (igrao je premalo za nesto vise, znam, ali opet) izgledao je ko da se prvi put sastao s loptom.
Smeta mi guedes na lijevom beku, kud i ovako nije neka klasa, a onda ga jos stavi na lijevog beka iako je vidljivo da mu lijeva noga sluzi samo za balans.
Jedino sto me danas moze oraspolozit je da istok pokrene glas protiv uprave. Kohortu ne racunam i ne ocekujem da ce ista poduzet, ne samo danas nego i u duzem periodu.
Nekima vodecima u grupi ocito rezultati i slika kluba nije na prvim mjestu pa se u odnosu na proslu sezonu ove magicno sve zaboravilo sta se sve izdesavalo i kako je nas vrli sportski direktor setucko i slao puse toj istoj grupi i prakticki se isprdo sa svima i jos dalje se sprda svakim danom dok je jos na funkciji u klubu. Bit ce da su se nekima interesi spojili pa se suti i navija.
Vlasnik bi upravu smjenio da mu ne odgovara, a navijace bi slusao da su ikakav faktor...
"nedolaskom na tekme dok je ova uprava tu" niste heroji... ostavljate svoj klub na cjedilu sa manjom podrskom i energijom sa tribina, a u isto vrijeme i idete na ruku Upravi i smanjenoj potrosnji jer ocito pada interes pa nema potrebe za ulaganjem
marioart wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 2:25 pm
Zasto bi vas usrecilo da se vice protiv Uprave?
Onda cete mirno spavati jer se to vikalo?
Vlasnik bi upravu smjenio da mu ne odgovara, a navijace bi slusao da su ikakav faktor...
"nedolaskom na tekme dok je ova uprava tu" niste heroji... ostavljate svoj klub na cjedilu sa manjom podrskom i energijom sa tribina, a u isto vrijeme i idete na ruku Upravi i smanjenoj potrosnji jer ocito pada interes pa nema potrebe za ulaganjem
Suma sumarum:
Šuti i dolazi na utakmice stoko sitnog zuba. Kupuj karte, kupuj rekvizite (dresove, majice, privjeske i sl.), pij skupo pivo i sokove iz nepune PVC ambalaže i ne talasaj.
To je formula za sreću??
Mislim da se ipak igraju neke ozbiljnije igre u pozadini.
marioart wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 2:25 pm
Zasto bi vas usrecilo da se vice protiv Uprave?
Onda cete mirno spavati jer se to vikalo?
Suma sumarum: Šuti i dolazi na utakmice stoko sitnog zuba. Kupuj karte, kupuj rekvizite (dresove, majice, privjeske i sl.), pij skupo pivo i sokove iz nepune PVC ambalaže i ne talasaj.
To je formula za sreću??
Mislim da se ipak igraju neke ozbiljnije igre u pozadini.
Apsolutno ne... akcije se treba dogovoriti i isplanirati pa da se o njima pise i prica...
par povika Uprava odlazi ili pokoja tisuca manje gledatelja apsolutno ne znaci nista...
incident/akcija/kompletni bojot -> pisat ce se o tome.... pa mozda dodje i do Meska.... ali nesto pametno... ne kao sto se torcida borila ubacivanjem baklji pa je na kraju izazvala kontra efekt
S obzirom na igrača na jučerašnjom presicu,najave u novinama i današnju najavu kluba očekujem:
Maleni
Guedes,Duarte,Manev,Drambajev
Neja,Brlek
Bukvić,Mijo,Omer
Ramon