Šta da dokaže? Pa nemaju svi isto mišljenje, ne vlada ovdje jednoumlje.
9. kolo: NK Osijek - NK Varaždin
Re: 9. kolo: NK Osijek - NK Varaždin
ma sada je najvažnije da trener i igrači glavom budu u utakmici. jedno su želje navijača da ekipa bude bolja, daleko od toga da je ova ekipa loša, no klupa je prekratka. ako ekipa u kancelarijama nije sposobna sprovesti nešto o čemu su sami pričali, da samo kažu "nismo uspjeli ovaj prijelazni rok" to bi bilo to.
ovi pamfleti od ovih trbuhozboraca i prebacivanje odgovornosti i gotovo pa nabacivanje blatom aposlutno nije potrebno, pogotovo ne na dan utakmice!
idemo po tu pobjedu!
ovi pamfleti od ovih trbuhozboraca i prebacivanje odgovornosti i gotovo pa nabacivanje blatom aposlutno nije potrebno, pogotovo ne na dan utakmice!
idemo po tu pobjedu!
- NK Osijek - Jarun
- Has thanked: 118 times
- Been thanked: 100 times
Ošli smo u k.
Na dan utakmice raspravljamo o svemu osim o tome tko će istrčati i u kojoj formaciji.
Na dan utakmice raspravljamo o svemu osim o tome tko će istrčati i u kojoj formaciji.
NK Osijek iznad svih i svakoga. Sram te bilo.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 12:12 pmDok je ova garnitura na celu - sve izgubili dabogda!Kapitalac031 wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 12:09 pmMa ja mislim da ćemo ih dobiti i to prilično lagano. Evo ne znam zašto, takav osjećaj imam što je fascinantno s obzirom da sam po prirodi pesimist.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 12:04 pm Očekujem zasluzeni poraz gore ekipe, a to smo mi.
- Harry_Mata_Harry
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 64 times
Srećom neću biti danas na utakmici, a vjerojatno ni na jednoj sljedecoj dok je quattro fantastico u klubu pa se necu morati sramotiti i zbog izvedbi igraca koje su doticni doveli... Manev, Styopa, Pusic, Guedes i ostalo... Strava.Luka1995 wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:22 pmNK Osijek iznad svih i svakoga. Sram te bilo.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 12:12 pmDok je ova garnitura na celu - sve izgubili dabogda!Kapitalac031 wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 12:09 pm
Ma ja mislim da ćemo ih dobiti i to prilično lagano. Evo ne znam zašto, takav osjećaj imam što je fascinantno s obzirom da sam po prirodi pesimist.
Last edited by Harry_Mata_Harry on Fri Sep 22, 2023 1:27 pm, edited 1 time in total.
- Nivarox
- Has thanked: 413 times
- Been thanked: 275 times
očito Omerović umjesto Lovrića jer je na plakatuNK Osijek - Jarun wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:21 pm Ošli smo u k.
Mozda omerovic na lb umjesto guedesa?Nivarox wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:27 pmočito Omerović umjesto Lovrića jer je na plakatuNK Osijek - Jarun wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:21 pm Ošli smo u k.
- Nivarox
- Has thanked: 413 times
- Been thanked: 275 times
ti bi ostavio Lovrića u prvom sastavu nakon par zadnjih partija?Galba88 wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:37 pmMozda omerovic na lb umjesto guedesa?Nivarox wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:27 pmočito Omerović umjesto Lovrića jer je na plakatuNK Osijek - Jarun wrote: ↑Fri Sep 22, 2023 1:21 pm Ošli smo u k.
Malenica
Gržan duarte manev dambraev
Fiolič nejašmić pušič
Bukvič mierez omerovič
Ja bi ovo volio vidit ,nemože bit gore od onog u rijeci
Gržan duarte manev dambraev
Fiolič nejašmić pušič
Bukvič mierez omerovič
Ja bi ovo volio vidit ,nemože bit gore od onog u rijeci