19. kolo Osijek - Gorica

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
Post Reply
Galba88
Reactions:

19. kolo Osijek - Gorica

Post by Galba88 » Wed Jan 25, 2023 11:00 am

Nedjelja, 29.01.2023. U 15:00h
Stadion Gradski vrt

Kod nas nema već standardnih Brleka i Cvijanovića, klupska stranica navodi da bi Lončar trebao biti spreman i za sad nema drugih ozlijeda ni izostanaka. Kod njih nema Raspopovića i Steenvoordena zbog tri žuta kartona.

2 žuta i prijetnja suspenzije ako dobiju žuti karton na ovoj utakmici kod nas ima:
Petar Brlek
Diego Hernandez Barriuso
Mile Škorić
Mihael Žaper

Prva utakmica, kod nas, završila 2-1 pogocima Belje, autogol Loncara za njih i druga utakmica kod njih, po onoj kišurini i blatu, 0-1 za nas, pogodak je zabio Gržan.

Ako netko nije u mogućnosti doći na stadion i podržati dečke, prijenos je na HRT2 ( 2 puta su nas prenosili i oba puta smo uzeli sva tri boda, neka se tako nastavi i ovo kolo :))
Do groba odani! :k:

Redcode
Reactions:

Re: 19. kolo Osijek - Gorica

Post by Redcode » Wed Jan 25, 2023 2:50 pm

Vrijeme idealno za mudball :mrgreen:
Sve dok smo živi i sve dok nas ima, sve dok je Osijeka na Dravi 💪

king
Reactions:

Post by king » Wed Jan 25, 2023 4:08 pm

Galba88 wrote:
Wed Jan 25, 2023 11:00 am
Nedjelja, 29.01.2023. U 15:00h
Stadion Gradski vrt

Kod nas nema već standardnih Brleka i Cvijanovića, klupska stranica navodi da bi Lončar trebao biti spreman i za sad nema drugih ozlijeda ni izostanaka. Kod njih nema Raspopovića i Steenvoordena zbog tri žuta kartona.

2 žuta i prijetnja suspenzije ako dobiju žuti karton na ovoj utakmici kod nas ima:
Petar Brlek
Diego Hernandez Barriuso
Mile Škorić
Mihael Žaper

Prva utakmica, kod nas, završila 2-1 pogocima Belje, autogol Loncara za njih i druga utakmica kod njih, po onoj kišurini i blatu, 0-1 za nas, pogodak je zabio Gržan.

Ako netko nije u mogućnosti doći na stadion i podržati dečke, prijenos je na HRT2 ( 2 puta su nas prenosili i oba puta smo uzeli sva tri boda, neka se tako nastavi i ovo kolo :))
Bas za ovo na HRT 2 su pricali u podcastu UPU-a koliko smo bodova uzeli otkako nas prenose a Gorica Ce po prvi puta biti u prijenosima HRT-a :mrgreen:
Zivio bi kao 👑 :cool:

nemesis
Reactions:

Post by nemesis » Thu Jan 26, 2023 10:22 am

Žaper upitan zbog ozeblina i hematoma :(

Nema tekme kad nama netko ne fali,za razliku od onih sreckovica s juga...oni vec sezonu i pol izguravaju sa 12-13 igrača,onaj livaja ko da je na teskom dopingu ,pa i kad je ozlijeđen zapravo nije,jer nista ne osjeti :) ,lik se nije ozljedio od kad je doso u hajdug .
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh

bijelo-plavi1988
Reactions:

Post by bijelo-plavi1988 » Thu Jan 26, 2023 10:30 am

Pa kad trenira utorkom i cetvrtkom i to ne svaki cetvrtak :mrgreen:

egoskop
Reactions:

Post by egoskop » Thu Jan 26, 2023 10:32 am

nemesis wrote:
Thu Jan 26, 2023 10:22 am
Žaper upitan zbog ozeblina i hematoma :(

Nema tekme kad nama netko ne fali,za razliku od onih sreckovica s juga...oni vec sezonu i pol izguravaju sa 12-13 igrača,onaj livaja ko da je na teskom dopingu ,pa i kad je ozlijeđen zapravo nije,jer nista ne osjeti :) ,lik se nije ozljedio od kad je doso u hajdug .
A i kartone rijetko dobije
On je iznad svih i svakoga! NKOS!

mali zeus
Reactions:

Post by mali zeus » Thu Jan 26, 2023 11:06 am

Volio bi kada bi se Rene odlučio za ovako nešto... Treba počet forsirat Bakića i Janjića da vidimo jesu li za Osijek ili ne. Ova polusezone je idealna za to.

Malenica
Gržan. Mile. Cheberko. Leovac

Bakić. Neja
Caktaš/špoljo

Janjić. Lovrić
Mierez

Critt
Reactions:

Post by Critt » Thu Jan 26, 2023 12:36 pm

mali zeus wrote:
Thu Jan 26, 2023 11:06 am
Volio bi kada bi se Rene odlučio za ovako nešto... Treba počet forsirat Bakića i Janjića da vidimo jesu li za Osijek ili ne. Ova polusezone je idealna za to.

Malenica

Bakić. Neja
Caktaš/špoljo

Janjić. Lovrić
Mierez
Zašto se toliko podcjenjuje ALB?
Dečko je trenutno naš najbolji stoper, daleko.

Image
Ja bih volio da mi ovako igramo.
Samo inače umjesto Cheberka da igra Žaper.
I da, meni bi Špoljo uvijek igrao prije Miereza jer moj stav oko napdača je isti a to je da mora zabijati golove.
Ramon jednostavno previše toga promašuje.
"If the Internet has taught us anything, it's that sometimes it's easier to speak our minds anonymously."

Maverick
Reactions:

Post by Maverick » Thu Jan 26, 2023 1:11 pm

Critt wrote:
Thu Jan 26, 2023 12:36 pm
I da, meni bi Špoljo uvijek igrao prije Miereza j
Sad sam sve pročitao u životu 😂
Pampas je Retfala!

mali zeus
Reactions:

Post by mali zeus » Thu Jan 26, 2023 1:56 pm

Critt wrote:
Thu Jan 26, 2023 12:36 pm
mali zeus wrote:
Thu Jan 26, 2023 11:06 am

Malenica

Bakić. Neja
Caktaš/špoljo

Janjić. Lovrić
Mierez
Zašto se toliko podcjenjuje ALB?
Dečko je trenutno naš najbolji stoper, daleko.

Image
Ja bih volio da mi ovako igramo.
Samo inače umjesto Cheberka da igra Žaper.
I da, meni bi Špoljo uvijek igrao prije Miereza jer moj stav oko napdača je isti a to je da mora zabijati golove.
Ramon jednostavno previše toga promašuje.
I ja sam za ALB al eto zaboravio sam ga stavit u momčad... Bit je da se proba možda sa mladim igračima ALB, bakić, janjić, živković, babić... Naravno ne svi u startnih 11 al da svaku tekmu igramo sa po 2 ili 3 mlada igraca ovu polusezonu... Biti ce ostilacija u rezultatima ali ako se isprofiliraju samo 2 od svih njih napravili smo jeben posao za budućnost što se tiče transfera... Jer samo mladi igarc do 20 ili 21 god. moze dostić cijenu preko 5 mil u Osijeku koji nema trofeja i ne igra europu. A izgleda da ce to biti model kojim cemo ici u budućnost, stvarat cemo i prodavati mlade igrace i od toga zivit.

Post Reply