19. kolo Osijek - Gorica
- Lord Hesketh
- Reactions:
Re: 19. kolo Osijek - Gorica
Priča se da bi tandem Mierez - Špoljbappe mogao ove polusezone biti hit 

Ja cu su se samo nadovezati, ne znam cemu toliki hejt prema Jugoviću. Bez njega nas vezni red ne bio bio toliko dobar. Ima iskustvo i znanje... Jugo se bas daje maksimalno za Osijek.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Piše da Omerovic ima ugovor do 30.6 ove godine. Trebat ce naši nešto poradit u tom djelu.mariox wrote: ↑Sun Jan 29, 2023 5:17 pmDobra utakmica igra ok i mali Omerović pokazao da ima nešto u njemu muči me ta Caktaševa pozicija i Jugović u igri cijelu utakmicu vidi se iz aviona da je njegovo vrijeme prošlo,pohvala Mierezu kao lav je ,Lovrić se trudi još to nije to treba ubrzati protok lopte sa manje dodira do kupa to mora sve sjesti na mjesto.
Dobra energija tokom čitave utakmice danas, baš smo odigrali zrelo svih 90 minuta. Osobno sam očekivao nešto teži zadatak, no veseli pogled na statistiku i dojam kakav je ekipa ostavila. Samo da nas zaobiđu ozljede i nepotrebni kartoni, to bi moglo biti presudno po pitanju borbe za drugo mjesto koje uopće nije nedohvatljivo gledajući stanje na tablici i današnju izvedbu Hajduka. Napadački duo je raspoložen, bilo bi sjajno kada bi se otvorilo i Lovriću u narednim utakmicama kao i kada bi Caktaš bio nešto korisniji, koliko god sam svjestan da mu ovo što igra trenutno nije najidealnije mjesto na terenu. Barišić me oduševljava, pravi primjer modernog stopera koji prikazuje dozu odvažnosti i hrabrost povući loptu i stvoriti višak već od začetka napada. Sve u svemu, pozitivno gledam na iduća kola. 

Nema hejta mislim da previše igra on je svoje najbolje utakmice odigrao ,kao zamjena ok ,Poms mora pronaći neko drugo rješenje.
Čestitam dečkima i Pomsu.
Bio je pravi užitak biti na tribini unatoč popriličnoj hladnoći.
Zašto Sukovo igranje rukom u šesnaestercu nije penal?? Ovakve odluke vrijeđaju zdrav razum. Baš zabrinjavajuće!
Jedino utješno je to što ta situacija nije utjecala na konačni ishod.
Bio je pravi užitak biti na tribini unatoč popriličnoj hladnoći.
Zašto Sukovo igranje rukom u šesnaestercu nije penal?? Ovakve odluke vrijeđaju zdrav razum. Baš zabrinjavajuće!
Jedino utješno je to što ta situacija nije utjecala na konačni ishod.
Ma vidilo se već na kraju polusezone kad kad je počeo uvoditi da je to drugi Špoljo! Onaj prije je više mislio na frizuru, ovaj ore teren!Harry_Mata_Harry wrote: ↑Sun Jan 29, 2023 9:27 pmMoram priznati da nisam pogledao niti jednu prijateljsku na pripremama. Nakon sada već dvije utakmice u nizu možda ipak ima nešto.
Nešto u jednom čovjeku: tom Špolji.
Ramonov šou je već standardan. Bolesno je kako taj čovjek osvaja duele i razumije igru. To nije novost. Zna se da njemu treba još jedan igrač u vrhu napada da dođe do punog izražaja. A ni u ludilu ni bunilu ne bih rekao da bi taj čovjek mogao biti faking Josip Špoljarić. Danas sam ga gledao prvi put uživo ove polusezone jer na Rijeku nisam išao nego gledao s TV-a bez ikakve nabrijanosti i očekivanja. Dakle uvjeren sam da je on dobio na masi od kad je zadnji put igrao za nas. Šta je ovo danas bilo, na momente sam se pitao jel to onaj Špoljo kojeg znamo kao igrača manje. Na cemu je on bio danas?
Sunce mu žarko, još će me natjerati da ga hvalim nakon pljuvanja kao Neja.Ovo su sad već dvije u nizu, čekam još koju jer ipak je to osječki mentalitet pa da ne bude "jednu dvije se trudim treću baš i ne moram". Skeptik sam jer je on plod naše škole iz vremena rasula kada smo samo škartove izbacivali... Ali evo, Špoljo, za danas palac gore! Ono zakucavanje je baš dobro izgledalo, i opći dojam s tribine!
Čestitke Pomsiki i ekipi na 3 boda! I Dinamo se mučio s ovim antitalentima.
Ja isto ne razumijem to, nekako ga se napada ko nekad Kurtovića ono valjda očekuju 10 udaraca na gol, dva gola tri polomljene noge ili što, a zadnji vezni...
Da je Žaper igrao ovako kao Jugović, ne bi završio kao stoper