11.k. Osijek - Lokomotiva
Re: 11.k. Osijek - Lokomotiva
Sa stilom smo ovo odradili i idemo tako i u KC-u nastaviti svoj pobjednički niz 

Zivio bi kao

- JohnnyCash82
- Reactions:
E jbg Prognozirao sam 4-0. Sta makar onda nije bilo 5:1?

NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

- JohnnyCash82
- Reactions:
Nogomet! Tako se zove, i to s velikim N, ono što je 2443 gledatelja u Gradskom vrtu moglo gledati danas popodne! Pomsova momčad odigrala je sjajnu utakmicu, nadigrali su Lokose u svim segmentima utakmice, a furioznim startom svojim su navijačima osigurali da oko sat i pol s velikim osmjehom prate izvedbu svoje momčadi. Bespoštedno su se borili Bijelo-plavi, zabijali kad su trebali pa tako u potpunosti zaslužili pobijediti. Kad je Jakov Titlić označio kraj ogleda, na semaforu je stajalo 4:1, a dojam je da je konačan rezultat mogao biti i puno veći u korist domaćina.
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... lan/104126
https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... lan/104126
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0

Reko sam nekom bratu na trbini 4:1 za nas.jesi mozda na forunu da potvrdis moje rijeci? 
Ps. Ovo izgleda jako lijepo, ja ne znam kada smo dali3 gola u prvom pol mozda je nettko i pisao pa sori
Ps. Ovo izgleda jako lijepo, ja ne znam kada smo dali3 gola u prvom pol mozda je nettko i pisao pa sori
Saucy little git
Napokon možemo zaboraviti Santa Colomu
- Reactions:
Zar je to zadnja 4:1 bila?

Nadam se da su Škorić i Lončar povijest. Uz dužno poštovanje, Cheberko-ALB su otkrili nogomet za njih
Ovo je stvarno bilo danas za uzivanciju. Cestitke treneru i dečkima, sjajno