Glasine o mogućim transferima

Glasine su nezgodna stvar. Mogu vam donijeti brzu euforičnu vijest koja samo koju minutu kasnije može biti protumačena kao totalna izmišljotina. Zato treba biti oprezan sa slijedećim informacijama:

Još zimus se govorilo o interesu NK Osijeka za makedonskog U-21 reprezentativca Enisa Bardhija. On je proljeće odigrao u svom Ujpestu, ljeto je započeo na prvenstvu Europe za mlade reprezentacije, gdje je bio strijelac dva pogotka za Makedoniju. U međuvremenu su i drugi klubovi izrazili zanimanje za ovog veznog igrača. Na madžarskim portalima i dalje se spominje ime našeg kluba među interesentima: Enis Bardhi (Videoton, Dinamo Zagreb, Dortmund, Stuttgart, Levante, NK Osijek)

Drugi igrač koji je povezivan s NK Osijekom ovog ljeta je Liridon Latifi, albanski reprezentativac, član Skenderbegua. Albanski sportski portali su prije tjedan dana pisali o interesu ruskog Rostova i hrvatskog Osijeka. Kasnije se spominjao i Grasshoppers kao njegov budući klub. Ipak, Latifi je u četvrtak odigrao prvu utakmicu prvog pretkola Europske Lige u kojoj je Skenderbeu bio domaćin andorskoj Sant Juliji. Pogodite tko je bio jedini strijelac? Latifi u 69. minuti.